Слънчево време и по Черноморието в комбинация със слаб, по северното крайбрежие – умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 6° и 9°, близки до температурата на морската вода.

Свързани новини

16.01.2024 17:31

Сняг през уикенда

Видян 518 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Още по-високи, в сравнение с вчера, са минималните температури днес, в интервала от минус 5° до плюс 7°, плюс 8° на морския бряг . В София, след минус 7°, тази сутрин беше плюс 1°.

Максималните температури днес ще бъдат между 4° и 10°, в София – около 2°. И през деня ще има валежи, но предимно слаби, а в много райони облачността след обяд ще намалее. Ще духа умерен, в северните и източните райони, включително и по Черноморието - силен вятър от запад-северозапад.

През нощта вятърът почти навсякъде ще стихне. Минималните температури утре ще са между минус 4° и 1°, в София – около минус 4°. В сутрешните часове на места в западните части от страната видимостта ще бъде намалена от мъгли.

През деня ще бъде слънчево, но в следобедните часове от запад облачността отново ще започне да се увеличава. Ще духа слаб до умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са между 5° и 11°, в София – около 8°.

Слънчево време и по Черноморието в комбинация със слаб, по северното крайбрежие – умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 6° и 9°, близки до температурата на морската вода.

В планините ще духа умерен, временно силен югозападен вятър, температури чувствително ще се повишат и максималните в курортите ще бъдат между 1 и 5 градуса.

Ще бъде слънчево, с по-значителни увеличения на облачността в масивите от Западна България.

Слънчево време, силен югозападен вятър и затопляне в източните райони от Балканите утре. В западните части от полуострова ще бъде с валежи от дъжд.

И у нас, в четвъртък и петък отново ще има райони с превалявания от дъжд, предимно слаби. Затоплянето ще продължи, но няма да засегне районите с по-трайни мъгли.

В събота предстои рязко застудяване и валежи от сняг, на места съществени. Ще се образува нова снежна покривка, а в комбинация със силния вятър, ще има условия за виелици и навявания. В неделя валежите навсякъде ще спрат.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Kill 'em all 16.01.2024 18:45

    А кемтрейлите от два дена над главата ми защо ли са? Иначе,резките минуси и плюсове в температурата са добро и изпитано средство за инсулти и инфаркти.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион