Свързани новини

27.08.2020 16:50

Шпигел: Лекарите на Навални намират прилика с отравянето на Гебрев

Видян 2582 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лекарите от берлинската клиника "Шарите", които се грижат за руския опозиционер Алексей Навални, са се свързали с колегите си в България във връзка с отравянето на оръжейния търговец Емилиян Гебрев с предполагаемо вещество от групата новичок през 2015 г. в София. Това съобщават германското издание Шпигел и разследващата платформа Белингкат в публикация, озаглавена „Българската следа“.


В статията, публикувана в Шпигел, се казва, че медиците допускат, че Алексей Навални е бил изложен на въздействието на вещество от групата органофосфати, с което е бил отровен и Гебрев, предаде Свободна Европа.


В публикацията се говори за „поразително сходство“ между симптомите на Гебрев и Навални. И двамата са се оплакали от дразнене в очите, след това са изпаднали в безсъзнание и после в кома.


Свободна Европа отправи официални писмени въпроси към Министерството на външните работи и към прокуратурата по случая. До момента от институциите не са отговори дали от тях е търсено съдействие или информация от Германия.


Руският опозиционер Алексей Навални се почувства внезапно зле на 20 август по време на полет. Самолетът кацна аварийно в Омск, където Навални остана два дни, преди да бъде транспортиран за лечение в Германия. Оттогава той не е излизал от кома.


В понеделник от германската клиника „Шарите“ съобщиха , че става дума за отравяне с неизвестно вещество, което вероятно е от групата на инхибиторите на холинестеразата. От болницата в Омск не се съгласиха със заключението, като посочиха, че не са открили следи от такова вещество в организма на Навални.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 28.08.2020 09:45

    Откак се помня, западната пропагандна машина бълва все едно и също. Ние се променяхме, революция ни направиха, пропадахме се и страдахме и още страдаме, катарзиси всякакви изживяхме, а те си останаха същите. Но имат и проблем. Вече почти нищо от това което изстрелват на изток, не хваща дикиш !!!

  • 004 Anonimen 28.08.2020 09:43

    Комата на НаХални е ясна - изкуствена, част от терапията. Другите симптоми - интоксикация и нарушена обмяна на веществата получаваш и след банално препиване. Само дето всичко се опакова като „новичок-пропагандичок, тип фейк, вид хибрид“ от нашите и чужди „Соросоидна Правда“, „Реститутски Зов“ "Козяшка мисъл", "Гъдел нюз" и “ Фекалий Нюз“ !!!

  • 003 Anonimen 28.08.2020 09:42

    Жал ми е за тия хорица от „великият запад“: нито цветната революцийка в Беларус успя, нито номера с короня мина, нито отровеният руски пияндурник на западна издръжка, им внушават доверие. Работата лоша, много лоша, направо не ми се мисли кЪв ще е краят на дивия Запад, а той неумолимо настъпва!!!!

  • 002 Anonimen 28.08.2020 00:12

    хванала го е короната, ама кой да се сети...

  • 001 Anonimen 27.08.2020 20:40

    Брей. Тия руснаци били големи некадърници. Гебрев тровиха, ама не можаха. Скрипал отровиха, ама не успяха. Навални тровиха, пък той си е жив. Да им ... новичока.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион