Свързани новини

25.04.2019 09:44

Семейството на загиналото бебе: Местан не спря на Стоп

Видян 1473 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Семейството от Кърджали, чието бебе почина в катастрофата с участие на лидера на ПП ДОСТ Лютви Местан, твърди, че политикът не е спрял на знак "Стоп", излизайки на път с предимство.


„Аз го видях. Не спря на стопа и ни блъсна. После вече не помня. Осъзнах какво се е случило дни по-късно, споделя майката Емине Ахмед пред Нова телевизия.


„Първо от колата излезе синът ми, после аз, жена ми лежеше по гръб. Малката я нямаше. Тя беше на 2-3 метра от колата. Беше изхвърчала”, споделя бащата на бебето - Юсеин Ахмед.


„Когато пристигнах на мястото, първо видях големия ми внук. Каза ми, че е добре. Но сестричката му не е. Видях и Лютви Местан. Беше се заключил в колата”, коментира дядото на бебето - Тефик Ахмед. Той добави, че Местан не е оказал помощ на семейството на мястото на инцидента. „Стоеше като паметник!”, каза Тефик Ахмед.


„Разбира се, че виновен е г-н Местан. Той имаше знак "стоп", а аз бях на път с предимство. Искам да отиде зад решетките. Нека държавата ни помогне и хората да ни помогнат да има правосъдие”, категоричен е шофьорът на другия автомобил Юсеин Ахмед.


Към момента разследващите не са съобщили заключението си за причините за инцидента. Никой не е обявил и кой с каква скорост се е движил и дали някой от участниците в произшествието е бил в нарушение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни