Свързани новини

01.02.2022 09:24

Съдия е жертвата при тежката катастрофа на АМ Тракия в събота

Видян 1308 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Съдия Емилия Петкова от Апелативния специализиран наказателен съд е загиналата жена в тежката катастрофа на магистрала Тракия в събота.




Това потвърдиха от съда, след като самоличността на съдия Петкова е била потвърдена едва вчера, защото не е отишла на работа, въпреки че имала насрочени две заседания. Тогава колегите ѝ поискали информация и от полицията в Пазарджик съобщили, че ДНК експертизата, която трябва да идентифицира загиналата, още не е готова, но от данните на колата можело да се направи заключение, че в нея е била Петкова.




Тежкият инцидент се случи около 15,30 (на 29 януари) на магистралата в посока София в района на Пазарджик. Първоначалната информация сочи, че автомобил Рейндж Ровър е блъснал отзад шофираната от Петкова Тойота Ярис, след което и двете коли са излезли от пътното платно и са се самозапалили. Колите са били напълно опожарени, което не е позволило и бързото идентифициране на жертвата.




От прокуратурата съобщиха, че съдия Петкова е шофирала с ниска скорост в лявата изпреварваща лента за движение, тъй като в този участък магистралата е била задимена поради запалени треви в отсечка до крайпътен отводнителен канал. Заради задимяването тя е намалила скоростта, при което е последвал удар от движещия се зад нея Рейндж Роувър.
Другият шофьор е бил откаран запреглед в болницата и задържан за 24 часа. Пробите му за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни.




Съдия Петкова гледаше едни от най-шумните дела през последните години. Сред тях делото Октопод, както и процесът срещу бившата съдийка Румяна Чаналова. Също и делото срещу Емил Милев по прякор крокодила.














Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак