Правителство на малцинството в този случай е много по-добре, отколкото правителство, на което му се извиват ръцете”, каза още премиерът.

Свързани новини

08.06.2022 16:19

Решени сме да бъдем правителство на малцинството: Петков (Видео)

Видян 2499 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Решени сме да бъдем правителство на малцинството”, заяви премиерът Кирил Петков на специална пресконференция.  Не е ясно само от ГЕРБ, ДПС или Възраждане ще търсят гласове.



С него бе цялото изпълнително бюро на Продължаваме промяната. Само половин час преди предварително обявения брифинг, лидерът на ИТН Слави Трифонов направи специално изявление, в което обяви, че изтегля своите министри от кабинета.




“Няма да харчим 1 лев без контрол, реформата в КПКОНПИ ще се случи, за да променим България. Днес е ден на водораздел. Ако някой иска да не харчим пари, които да отиват в нечии джобове, ще ни подкрепи. Правителство на малцинството е много по-добро от правителство, в което непрекъснато се извиват ръце”, подчерта Петков.




Той обясни, че в последната седмица министър Гроздан Караджов от ИТН поиска безпрецедентно увеличаване на бюджета на МРРБ с 3,6 млрд. лв. и това е отгоре на съществуващата сума от 2,2 млрд. лв.



Петков очерта още една конфликтна линия с партията на Трифонов. „Отделно наминалия коалиционен съвет казахме, че искаме да реформиране КПКОНПИ и начело да застане Рашков, а от ИТН казаха, че не са съгласни и то без доводи“, посочи той. Напомняме, че КПКОНПИ уж се сменя всеки ден от 6 месеца с този кабинет.



 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Говедовъд 08.06.2022 17:23

    Просто Коро, махай се от Булгаристан заедно с другите "приятели" от еврогей дружинката си от кочината Булгаристан !!! А тия тримата на снимката трябва да бъдат разстреляни!!!

  • 001 Чурулик Марийкин 08.06.2022 17:22

    Оставка, пиявици, оставка ! Чалгаря, се оказа по-умен от Корнела и Ристьо мравояда, първи напусна кораба на ПОЗОРА !!! „Слава на US пасмина, героям слава, АМИН !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец