Свързани новини

03.11.2021 13:38

Проф. Герджиков: Ще направя неформален кризисен щаб с лекари и експерти срещу коронавируса

Видян 1849 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков смята да събере най-добрите лекари и специалисти и да сформира неформален кризисен щаб за реакция в тежката ситуация. Това съобщи той днес на среща с избиратели в Търговище.
„След като служебното правителство и назначилият го Румен Радев не се справиха с предизвикателството на здравната криза и започнаха да говорят за национално бедствие, смятам да поема инициативата и да сформирам неформален кризисен щаб. В него ще поканя най-добрите лекари и експерти, които с авторитета и познанията си да помогнат със стратегия как да излезем от тази безпомощност на държавата, до която ни докара бездействието на сегашните управляващи. Коронавирусът няма да бъде победен със символичното хващане за ръце на здравния министър с някого. Трябват действия“, заяви проф. Анастас Герджиков.
Кандидатът за президент отбеляза, че смъртоносната статистика от последните дни и растящият брой заразени потвърждават, че здравният министър Стойчо Кацаров се е провалил със закъснелите и хаотични решения. „Данните показват, че сме на път да загубим войната с коронавируса. Вече загубихме живота на хиляди българи, на хиляди човешки същества. Това е най-важното в момента, а не предизборната кампания. Аз искам да получа достоверна и професионална информация какво можем да направим, за да


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева