Свързани новини

09.08.2022 11:08

Природен газ за България ще има до края на годината, но на висока цена, прогнозират шефовете на КЕВР и "Булгаргаз"

Видян 1819 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Природен газ за България ще има до края на годината, но на висока цена. Това прогнозираха председателят на КЕВР Иван Иванов и изпълнителният директор на "Булгаргаз" Людмил Йоцов след открито заседание на комисията за определяне на нова с 60% по-висока цена на синьото гориво.


Директорът на "Булгаргаз" беше разкритикуван сериозно от председателя на КЕВР заради действията на компанията. Дружеството беше и глобено, защото е забавило заявлението си за нова цена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 за едни свадба за други брадва 09.08.2022 14:20

    Как е възможно такъв параноик, а и тотално в конфликт на интереси, щото всичко направено до тук от този Йоцов е против интересите на държавата и всички нейни поданици, да бъде нагласен на такъв важен и отговорен държавен пост от двамата международни крадци и престъпници простото и ококореното?! Освен черната маска и черните ръкавици му липсва още нещо малко за да зарилича на тотално луд

  • 001 Anonimen 09.08.2022 11:46

    За високата цена на газа, благодарим на ПУТЛЕР ! За неразбориите и изговорените простотии по въпроса благодарим на Радев, ГЕРБ, ДПС итехните назначения в държавната компания в Булгаргаз.! Чудя се защо изобщо, имаме нужда от такава държавна компания ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.