Свързани новини

08.07.2020 12:12

Предложиха Владимир Савов за зам.-председател на КФН

Видян 1853 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Владимир Савов е предложен за заместник-председател на Комисията за финансов надзор с ресор застраховане. Това става ясно от документите, публикувани на сайта на Народното събрание. За член на комисията е предложен Петър Джелепов, предаде БНР.


Очаквано кандидатурата на бившия член на комисията Владимир Савов е единствената за може би най-горещия пост на заместник-председател в Комисията за финансов надзор. Докато бе член на комисията, Савов се занимаваше с разработването на бонус-малус системата за задължителната полица „Гражданска отговорност”. В експертните среди е считан за професионалист и дори имаше очакване той да поеме поста от Илияна Христова, чийто мандат изтече през януари. Савов подаде оставка като член на комисията два дни преди да изтече неговия собствен мандат.


Петър Джелепов, който от дълги години работи в Общинска банка, е предложен за член на комисията. След оставката на Савов – тя заседава без такъв. Кандидатурата също е единствена. И двете номинации са от Комисията за финансов надзор, оглавявана от Бойко Атанасов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 безхаберие и цинизъм 08.07.2020 12:48

    Имаше една калинка Карина, която пропусна фалита на застрахователна компания и стотици хиляди добросъвестни платци бяха ощетени от нея. Вместо да бъде наказана и понесе подобаваща наказателна отговорност, управляващите я катапултираха на още по-доходоносна и престижна позиция в чужбина като благодарност!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей