"Заслужаваме пълноправно членство по въздух, вода и суша в Шенген. Това, което направи правителството, оценяваме като отстъпление от тази позиция, като предателство на националния интерес", каза още Корнелия Нинова.

Свързани новини

04.01.2024 16:11

Правителството лъже, ангажирало се е с незабавно обратно приемане на неограничен брой мигранти: Нинова показа протокол към решението на Съвета на Европа за Шенген

Видян 1624 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Правителството внася дезинформация и си служи с фалшиви новини, заяви на брифинг лидерът на БСП Корнелия Нинова във връзка с приемането на България в Шенген и ангажиментите за прием на бежанци.

Тя представи Протокол към решението на Съвета на Европа, според който страната ни е поела ангажимент за "незабавно обратно приемане на всички кандидати за убежище, за които България и Румъния носят отговорност".

Според Корнелия Нинова правителството е излъгало и е поет такъв ангажимент за незабавно обратно приемане на всички кандидати за убежище, на които България и Румъния носят отговорност, без никакво право на мнение по отношение на броя на хората, които ще дойдат в страната ни. Става въпрос за неограничен брой, подчерта Нинова.

    "Заслужаваме пълноправно членство по въздух, вода и суша в Шенген. Това, което направи правителството, оценяваме като отстъпление от тази позиция, като предателство на националния интерес", каза още Корнелия Нинова.


Припомняме, че вчера шефката на Агенция по бежанците Ташева, цитирана и от австрийските медии, потвърди, че правителството е приело условието на Австрия за приемане на пришълци, при това в документа изрично е подчертано, че те са сирийци и афганистанци, като тяхното число ще бъде поне 6000.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева