Свързани новини

08.05.2021 15:05

PR на Градуса са виден опозиционер и зам.-шефът на БАПРА

Видян 16687 пъти | Коментари 3
Гласували 10 рейтинг: 4.3000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Явяването на Иван Ангелов - Пилето, собственик на Градус, е най-големият имиджов провал на века не само за него, за бизнеса му, но нанесе сериозни щети и на този кабинет, единодушни са специалистите по масови комуникации. Кои са авторите на пиара му? Зад комуникацията на Градуса стои една агенция от времената на злополучното ИПО - пускане на акции, което той не отрече, че е станало след изкуствено помпане на оборот, както твърдеше бившият му партньор Илчовски в парламентарната Комисия по ревизията на Мая Манолова. Това пък е довело до източване на пенсионните фондове, закупили акциите, а оттам на спестяванията на всички българи, родени в последните 61 години. Справка с юристи говори, че при доказана вина наказанието по НК е от 8 до 10 години затвор.


Агенцията е Параграф 42 и сред другите й клиенти, които могат да бъдат видени на нейната страница, редом с Градус, са Билла, ИКЕА, H&M, но и фирми на български олигарси като Захарни заводи, които от Гриша Ганчев преминаха към търновския бос Петър Христов, чието неразкрито убийство посред бял ден до мола на бул. България - по правителственото трасе, в София на 8 януари 2018 г. беше едно от най-гръмките престъпления при Борисов 3. В списъка е и Димитър Маджаров - също продава месо като Градуса, но и мляко и млечни продукти.  В екипа начело личи Радослав Бимбалов - известен със своите


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 10.05.2021 01:48

    Щото Черепа е по-хубав бизнесмен и милиардер, нали?

  • 002 ПЕНСИОНЕР 09.05.2021 08:10

    Сценарий за филм с огромен сценарий.Интересното в случая е това,че това момче Осиковски нарече бившият вътрешен министър БОКЛУК.Пред цялото съсловие на ГЕРБ,комисията,медиите и т.н.Смел ЧОВЕК.Никой не обели и дума.Сашо Диков се оказа най-истинският журналист.Паника тресе всички.Започнаха да се разболяват,да ги оперират.Чудят се как да избягат от аудиторията.Внедрените при тези бивши управници,много-добре си изпълняват задачите.Закона на НЮТОН действа.

  • 001 мутроландия 08.05.2021 21:13

    Ега ти бизнесмените си е фабрикувал Мутрата, същите престъпници и неграмотници като самия него!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион