"Като познавам Борисов, който сутрин говори едно, на обед друго, а вечер прави трето... Личното ми мнение е, че са изчерпани и няма да има правителство, но всичко се случва час по час".

Свързани новини

25.03.2024 09:40

Получим ли третия мандат – връщаме го: БСП

Видян 494 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Георги Свиленски обяви, че БСП ще върне третия мандат, ако им бъде връчен от президента Румен Радев. Според депутата от левицата другите два мандата са изчерпани:

"Като познавам Борисов, който сутрин говори едно, на обед друго, а вечер прави трето... Личното ми мнение е, че са изчерпани и няма да има правителство, но всичко се случва час по час".

"Чудя се защо България трябваше да загуби 9 месеца, за да се стигне до вчера - ГЕРБ хвърлиха кърпата и казаха, че няма да правят правителство, защото се търгуват постове", посочи той пред БНТ.

За заявката на ГЕРБ, че могат да продължат разговорите с ПП-ДБ след избори, Свиленски коментира:

"Пожелавам им успех в предизборната кампания - ако това ще им е кампанията, че ще продължат разговорите, то по-добре да не ги спират".

По думите му в следващ парламент социалистите ще работят с тези, които искат да решават проблемите - Свиленски обаче отказа да посочи партии, а призова да се изчака да стане ясно кой ще влезе в следващото НС.

"Тази кампания трябва да я формулираме не с кого, а за какво - всяка партия да каже за какво ще се бори", категоричен бе той.

Депутатът от БСП не вижда проблем с последните промени в Конституцията, според които парламентът ще заседава и при служебно правителство:

"В нормална ситуация парламентът винаги заседава и не се саморазпуска. Това, че три години сме в някаква шизофренна ситуация да направим пет избора не значи, че лошото трябва да стане правилно".


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион