Свързани новини

31.07.2019 16:47

Пловдивският МВР-шеф не бил понижен

Видян 1896 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Досегашният пловдивски шеф на МВР Атанас Илков е преместен в Кърджали не като понижение, а заради недобрата работа на тамошното ръководство на полицията, съобщи зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, който представи новия шеф на полицията в Пловдив Йордан Рогачев, предаде 24 часа.



По думите му оперативната обстановка в родопския град не била добра, нямало и кой знае какви резултати в борбата с престъпността. "Смятаме, че преместването на старши комисар Илков с неговия опит ще успее да овладее обстановката в Кърджали и докрая на година ще се поздравим с постигнати успехи", допълни Балабанов.


Според него най-подходящ да оглави втората по големина дирекция на МВР в страната е старши комисар Йордан Рогачев. "Няма нищо по-естествено от това, бил е началник на 4-то РУ в Пловдив, завършил е право в ПУ "Паисий Хилендарски", минал е през всички нива на системата и идва като директор на полицията в Пазарджик", посочи зам.-министърът. Той допълни, че ще оставят Рогачев сам да си направи промени в своя екип.


"Ще работя в три направления: битова престъпност с повече присъствие на униформени в малките населени места, борба с наркотиците и по-малко жертви и травми на пътя", изброи Рогачев. Той увери, че за момента не се очакват промени в ръководния екип в Пловдив.

 

Снимка: БГНЕС

 

 

 



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв