Петков съобщи, че за първи път участва в изслушване, където има класифицирана информация за търговски договори и за цени, а депутатите от ГЕРБ, които са поискали отговори по темата, не са присъствали в пленарна зала.

Свързани новини

07.07.2022 15:05

Петков ще води разговори с ИТН, но ако Слави не взема решения

Видян 859 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Продължаваме промяната” продължава да води разговори с различни депутати от групата на ИТН. Петков обясни, че сега вече се преговаря при ясна програма и ясни срокове. Единственото условие е Слави Трифонов да не взима решенията.

“Всичко това е толкова логично с тези хора, дори да кажат “не”, но да видят цялата програма, да дискутираме по важните за България приоритети и тогава да си направят становище, така че много се надявам, че парламентарните групи ще влязат в такъв диалог. Единственото ми условие разбира се, е господин Слави Трифонов да не бъде човекът, който да взима решения от тяхна гледна точка”, заяви Петков, цитиран от БНР.

Утре официално ще бъде открит интерконекторът между България и Гърция, заяви пред журналисти Петков след закритото заседание на НС за доставките на газ.

“Когато говорим за отговорни решения във връзка с енергетиката, за цени, договори и доставчици и когато искате да разберете всичко, което е толкова важно за България и успехите, които постигна това правителство, е невероятно лицемерие да не присъстваш в зала, подчерта той, цитиран от БНТ

Петков съобщи, че за първи път участва в изслушване, където има класифицирана информация за търговски договори и за цени, а депутатите от ГЕРБ, които са поискали отговори по темата, не са присъствали в пленарна зала.

“Ние ги помолихме да бъде закрито заседание и всички си тръгнаха. Протече един разговор с останалите депутати и когато свърши цялото изслушване, те се върнаха обратно”, обясни той по повод решението на депутатите от ГЕРБ, които напуснаха пленарна зала, след като стана ясно, че изслушването по тяхна инициатива ще е при закрити врата.



Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева