Свързани новини

18.07.2020 15:18

Парламентът трябва да работи, защото имаме ред закони за приемане: Караянчева

Видян 2820 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"На този етап е важно да има стабилност. Парламентът трябва да работи, защото имаме ред закони за приемане. Трябва да приемем държавния бюджет", заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, след като откри паметник във Виноградец на летеца-герой Атанас Кръстев, предаде Сега. Тя продължи с коментарите си по актуалната обстановка в страната, в която хиляди искат оставка на правителството вече десети ден:

„Представете си, ако има служебен кабинет няма как да се приемат законите, които касаят борбата с Cоvid-19. Ще бъде много сложно без стабилно управление. Може би ще има промени в кабинета, които ще разберем следващата седмица. Но каквото и да се случи, изходът не е служебен кабинет. Аз чувам исканията на протестиращите, това са спонтанни протести на хора, които искат нещо различно, но да покажем, че както има призиви „Да свалим правителството“, но после какво? ГЕРБ е първа политическа сила. На този етап трябва повече да се разговаря“.

„Избори до дупка също изтощават. Едни избори са (струват) 150-200 млн. (лева). Мисля, че това, което предлага управляващата коалиция, е една програма, която има за цел да повиши доходите на хората. Темата корупция винаги е на дневен ред, никога не сме бягали от нея. Ние също имаме какво да кажем по темата", добави Караянчева.

В речта си на самото откриване на паметника пък тя обяви: "За мен е чест и удоволствие да преклоня глава заедно с вас пред подвига на този млад герой. Героят на Виноградец. Млад човек, който не се е замислил дали да положи живота си пред олтара на Родината. Държавата му е дала званието капитан, орден, ние трябва да му


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 18.07.2020 15:50

    днес на плажа,едно 6-7 годишно момченце попита ;Тате днес ще ходим ли на ОСТАВКАТА;Браво това са бъдещите независими хора на България.

  • 001 Последни новини: ВИДЕО 18.07.2020 15:39

    Яки батки от „Делта гард“ не пуснаха БОЕЦ да влезе в „Осемте джуджета“ Гардовете на ”Делта гард” не пуснаха Георгиев в заведението Източник: Фейсбук Яки батки, напомнящи на мутрите от 90-те години на миналия век, не пуснаха хора от гражданско сдружение БОЕЦ да влязат в ресторант „Осемте джуджета“. Това се вижда от видео, което лидерът на организацията Георги Георгиев разпространи днес. „Искаме да намерим Пепи Еврото и да му зададем няколко въпроса“, обясни за намеренията си пред камерата Георгиев. Още щом се насочи към заведението, няколко здравеняци с емблеми на охранителна фирма „Делта гард“ буквално ги заобиколиха. Част от охранителите останаха в гръб на представителите на БОЕЦ, а други се изправиха пред входа на заведението. От прозорците се видя, че вътре има хора и то работи. Един от охранителите обясни на Георги Георгиев, че заведението не работи и не може да се влезе, защото не работи. Уточни още, че Пепи Еврото не е вътре. Георгиев се зарече, че ще продължи да го издирва. Вижте още снимки от мястото, както и видеото: https://www.facebook.com/gdboec/videos/719502768627351/?t=0

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева