Има ли външен натиск за тази смяна, пита ВМРО

Свързани новини

01.03.2022 12:30

Оставката на военния министър на България в момент на такава криза е необяснима: ВМРО

Видян 1076 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Оставката на военния министър на България в момент на такава криза е необяснима

Има ли външен натиск за тази смяна?

Приказките за това кой какво имал и нямал право да говори във „Фейсбук“ от човек на позиция министър-председател, който си позволява да показва фрапираща вътрешнополитическа и геополитическа некомпетентност, прокарвана по всички възможни комуникационни канали, е меко казано неуместна.




Смяната на военния министър в ситуация на водеща се война на 300 км. от българската територия е необяснима. В настоящия състав на правителството Янев е авторитет по въпросите на отбраната в сравнение с „ястребите“ около Кирил Петков, които са пълни дилетанти в областта на отбраната, защото дори не са ходили войници, а пушка са държали единствено на стрелбището на някой селски панаир.




Възниква резонният въпрос: има ли външен натиск за тази смяна? Има ли нещо, което министър-председателят Петков мисли да направи без да е информирал българското общество?


 


Верни ли са слуховете, че има идея българските изтребители МиГ-29 и щурмовите самолети Су-25 да бъдат предоставени на Украйна като помощ от страна на България? Или идеите на някои обикалящи студията „експерти“ в България да бъде разположено ядрено оръжие?




Кирил Петков дължи на българите отговор по всички тези въпроси, за да сме сигурни, че правителството не обслужва чужди интереси. Напомняме на министър-председателя, че е време за достойни и бързи действия за защита на нашите сънародници в Украйна, които бедстват, а Министерският съвет на България, просто ги изостави.


 


Защото в Украйна не живеят само 150 българи с българско гражданство, които бяха евакуирани. Там живеят почти половин милион украинци с български корени.

Но и за това трябват исторически познания, а не голословно говорене!

 





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 01.03.2022 13:37

    Достоен държавник и генерал!БЪЛГАРИН111 Дано регистрира Партия на родолюбците - патриотите показаха колко са патриоти. Респект, почит и уважение!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец