Свързани новини

24.06.2021 10:40

Огромно е желанието да се влезе във властта от някои, дори с цената на престъпление: Рашков

Видян 1103 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Огромно е желанието да се влезе във властта от някои, дори с цената на престъпление.“

Това каза вътрешният министър Бойко Рашков пред медиите от Международната конференция за трафика на хора, предаде бТВ.


Ние ще противодействаме на това, затова е служебното правителство и МВР като основен носител на тази отговорност ще си упражни правомощията по закон, добави той.


Вътрешният министър обяви, че при него постъпват сигнали.


"Има постъпили сигнали и при мен постъпват такива. Опитват се определени политически сили за пореден път да провеждат предизборна кампания с натиск към избиратели. Към представители на фирми с по-голям брой служители, дори се поставя под въпрос оставането на работа на някои служители. Има притискане на български граждани от известни етноси със същата цел, някой иска да управлява държавата, изкривявайки волята на хората“, каза още Рашков.


Той добави, че областни управители, и конкретно този на област Смолян, са се оплакали от голям натиск в различни населени места в хода на предизборната кампания.


"Вероятно тези процеси ще се задълбочат. Старанието, усилията и стремежът на някои да стимулират граждани да гласуват на основа не на волята им, а на друго, създава опасност резултатите от изборите да дадат възможност в законодателния орган да попаднат „избраници”, които не са получили достатъчен вот на избиратели, каза още Рашков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 24.06.2021 11:13

    Нямам нищо напротив някой да ми предложи 50 или 100 лв да гласувам за някой, ще му взема парите и ще му обещая да гласувам за когото иска, но само ще обещая и няма да изпълня обещанието си, защото ще го измамя също като политиците които от обещанията които дават не изпълняват нищо,взимам парите без да се замислям той няма как да разбере аз за кого ще гласувам, това си е чиста печалба без труд и време ! Затова хора прибитайте им парите на тези шматароци без да се замисляте, те използват страхът ви, но няма как да научат за кого гласувате, вотът е таен, няма страшно, те имат пари които ние трябва да им вземем !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей