01/02

Свързани новини

16.03.2021 15:14

Новите вакси-колонизатори и защо ЕС не е сред тях, г-жо Габриел?

Видян 10403 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Новите колонизатори”, нарекоха неколкократно в авторитетното политическо предаване 7 истории на първи канал на италианската държавна телевизия РАИ 5-те държави, които продават / налагат своите ваксини на света. Ние бихме ги нарекли НОВИТЕ ИМПЕРИИ и ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.
Интересно е, че те са същите като победителите във Втората световна война, но с едно изключение: заедно със САЩ, Русия, Китай и Великобритания, сега в клуба на големите влиза Индия вместо Франция или – нека да си го кажем направо - Европейския съюз.

Къде е ЕС? Защо той не можа да разпространи ваксина? Защо при стотиците милиарди средства в ресора наука, иновации, технологии, образование, който е управляван от българския еврокомисар Мария Габриел, не беше лансирана европейска ваксина? Защо не Байер или друг от еврогигантите във фармацията, а Пфайзер стана повелителят на разработената от немската Бионтех ваксина? И цял свят я нарича на американската компания, която – по ирония на съдбата – е с име с корен от Германия. Щатите вземат и милиардите от нея – според прогнозите на фирмата - поне 15 000 000 000 долара само тази година. Което е 25% от целия й бизнес.
Защо се стигна до положението „мене ме нема в целата схема”, в което ЕС изпадна, при положение, че той изостава с невероятно бързи крачки вече не само от САЩ и Китай, но и от Русия и Индия в областта на изкуствения интелект, както и на огромната част от новите технологии и прилагането им на практика? Това е важният въпрос.
Иначе пиар-войната, за която всички говорят си е факт! Да, първата руска ваксина се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Учени и лекари към регулатора на ЕС 16.03.2021 17:49

    Учени и лекари към регулатора на ЕС: Премахнете проблемите със сигурността на ваксините срещу КОВИД-19 или прекратете ваксинацията https://pogled.info/svetoven/evropa/ucheni-i-lekari-kam-regulatora-na-es-premahnete-problemite-sas-sigurnostta-na-vaksinite-sreshtu-kovid-19-ili-prekratete-vaksinatsiyata.127236 /Поглед.инфо/ Отворено писмо от лекари и учени до Европейската агенция по лекарствата (ЕАЛ) относно опасенията за безопасността на ваксините срещу КОВИД-19: има сериозни опасения, че одобрението на ваксините от агенцията е преждевременно. Група учени и лекари публикуваха отворено писмо, призоваващо Европейската агенция по лекарствата (ЕАЛ) да отговори на спешни въпроси за безопасността по отношение на трите ваксини срещу КОВИД-19 (на “Файзер” и “Бионтех”, на Оксфорд и “Астра Зенека” и на Модерна”) или да отнеме разрешението за тяхната употреба. Писмото описва сериозните потенциални последици от употребата на тези ваксини, предупреждения за възможни автоимунни реакции, нарушения на кръвообращението, инсулт и вътрешно кървене, "включително в мозъка, гръбначния мозък и сърцето". Авторите изискват доказателства, че всеки докладван медицински риск "е бил изключен при предклинични тестове върху животни във всичките три ваксини преди одобрението им от ЕАЛ за употреба при хора". ...

  • 002 Anonimen 16.03.2021 16:56

    Тази е на нивото на ПКП. Доказано!

  • 001 Anonimen 16.03.2021 16:09

    Поредният ужас!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните