Лидерът на БСП Кор.Нинова, която – както 19 минути явно правилно предположи, няма търпение да участва в сглобка по разпарчетосването на София, предложи през главата на градската си организация Грети Стефанова от ППДБСС, иначе от ДСБ, която се води най-големия идеен противник на БСП, да остане председател на СОС по „модела Вежди”.

Свързани новини

04.12.2023 09:23

Нинова иска Грети, която не дава думата на червените, за шеф на СОС като Вежди на НС

Видян 2454 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на БСП Кор.Нинова, която – както 19 минути явно правилно предположи, няма търпение да участва в сглобка по разпарчетосването на София, предложи през главата на градската си организация Грети Стефанова от ППДБСС, иначе от ДСБ, която се води най-големият идеен противник на БСП, да остане председател на СОС по „модела Вежди”.


За пореден път гази устава на своята партия, който възлага на градската организация местната политика, тя унижава своите и лично единствената си лична съветничка, издигната 3 пъти за шеф на СОС Диана Тонова, понеже именно на тях същата Грети не дава думата за реплики към кмета Терзиев и по всякакви други въпроси на заседанията на Съвета.


Нинова, уж юрист, за пореден път показа и тотална институционална неграмотност, защото НС и СОС са коренно различни. София си има изпълнителна власт в лицето на кмета, който месец не може да намери заместник-кметове, и никой не й пречи да се конституира, както става между парламента и правителството. Изобщо, каквото и да ни говорят, става дума за пари. Над 4 млрд.лв. годишно. Нинова предаде своите, които искат от ППДБСС свой шеф, за да има мнозинство.


Мария Пенчева


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец