Свързани новини

17.06.2019 10:00

Нинова: БСП не се продава!

Видян 996 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Аз създадох този хаос и аз ще подредя нещата”, заявка Корнелия Нинова по време на Конгреса на БСП, който препотвърди лидерската и позиция.


„Ние сме на прага на криза с неизвестен край”, предупреди Нинова. „Поводът за нея съм аз”, призна тя. Веднага след евровота Георги Гергов и други настояли за оставката й. Нинова подчерта, че нямало театралност и емоция в акта, който извърши. Моралът не й позволил да се крие зад колективна безотговорност, както се случвало преди. Тя запита къде е сгрешила и отговори,че грешката й е в преценката за последствията от оставката.


"Различни политически и икономически лобита задвижиха интересите си за овладяване на БСП и поставяне начело на друг председател. На тези бизнесмени, които отвън се бъркат в партийните ни работи, искам да кажа оттук, от тази зала, защото аз не ходя в кабинетите им: Наиграхте се. Затворете си портфейлите. БСП не се продава. БСП не е стока. БСП е кауза. Ако можете да купите десет, двадесет, тридесет търговци в храма, то зад каузата стоим хиляди, които не се търгуваме. По-скоро търговците ще напуснат храма, отколкото да го превземете отвътре", заяви лидерът на Столетницата.


Нинова смята, че с досегашната си работа е дала самочувствие на червените. Левицата спечели президентския вот, увеличи двойно депутатите и с 1 евродепутатите си. Всичко това БСП постигнала при натиск от страна на властта, коментира Нинова.


 „Преди три години ме избрахте за председател с ясна програма”, припомни Нинова. "Правителството на Бойко Борисов е вредно за България и я води към катастрофа", посочи соцлидерката. „Партията отказа договорки за власт и пари”, подчерта тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Мартин 30.06.2019 14:08

    Нинова вече продаде БСП на престъпници като Цветан Василев, Сашо Дончев и Прокопиев!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак