Свързани новини

09.10.2020 10:33

Ние не сме черната овца на Европа, не сме по-зле от Северна Корея: Тома Биков

Видян 1892 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна




В отговор на тежкия удар, който получиха с резолюцията на Европейския парламент срещу корупцията на властта, депутатите от ГЕРБ в Народното събрание го удариха на патриотизъм и обвинения срещу опозицията, че работи срещу интересите на България, предаде Сега.

"Вие показахте, че вашата идеологическа идентичност е много по-силна от националната ви идентичност. Вие сте много повече социалисти, отколкото истински българи. Няма истински българин, който да изпитва удоволствие от такъв тип действия на своите представители“, скочи на социалистите Тома Биков от ГЕРБ. И подигравателно обяви, че опозицията е получила подкрепата в Европарламента на „няколко идеологически течения, които си отиват, защото хората не ги искат, на хора, които са се откъснали от света, на хайверената левица и на Радан Кънев“.

От думите му излезе, че случилото се в Европарламента не е обективна оценка за състоянието на страната ни, а резултат от политическо противопоставяне между европейските леви и десни.


„Това не е мнението на Европа, а европейските социалисти, на зелените, на либералите. Мнението на мнозинството хора в Европа е различно ... Ние няма да приемем България да бъде черната овца на Европа, защото не е такава. Ние няма да допуснем в Европа да има двоен стандарт Подобна резолюция не е била приемана дори за Северна Корея. Ние не сме по-зле от Северна Корея, нито от други европейски държави, които през последните години фалираха, бяха подпомагани с милиарди от европейските данъкоплатци заради неразумната си политика – за разлика от България, която във всички кризисни ситуации успяваше да се справи сама“, каза Биков.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв