След това той удря едната пешеходка, автомобилът се удря в мантинелата и в надземния асансьор, разцепва се на две части, като предната продължава и блъска втората жертва.

Свързани новини

10.04.2023 16:22

Не управлявах аз колата при катастрофата, не употребявам наркотици: Георги Семерджиев пред съда

Видян 1791 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Не бях употребил наркотици в деня на катастрофата, но не знам защо не отидох на кръвна проба. Не употребявам наркотици. Нито в деня на инцидента, нито преди това. В момента на сблъсъка не управлявах аз автомобила. Имам спомени до сблъсъка”. Това заяви в обясненията си пред магистратите от Софийския градски съд бившият футболист Георги Семерджиев, подсъдим за катастрофата на бул. Черни връх, при която загинаха две млади жени.


"Спряха ме за проверка и ме тестваха за наркотици. Не ме задържаха и аз си тръгнах, защото никой не ме задържа. Не бях употребил, не знам защо тестът е положителен. Не знам защо не отидох на кръвна проба", каза още Семерджиев.


Пред съда той обясни, че имал шофьорска книжка от Швейцария, но не помнел през коя година се е явил на изпит в чуждата страна.


"Нямам българска шофьорска книжка. Мисля, че в Цюрих ми издадоха книжка. Вероника Никифорова беше с мен и видя как ми издават книжката, ние бяхме заедно. Човек ми я даде в Швейцария тази книжка. Това беше отдавна и не мога да се сетя къде точно. Представи се за длъжностно лице", каза подсъдимият.


Семерджиев твърди, че няма спомени за вечерта на катастрофата на столичния бул. Черни връх.


"Имам спомени до инцидента. Може би управлявах Ауди-то с немска регистрационна табела. Имам откъде да я взема, не е издадена от надлежен орган. Правя снимки на коли, които давам под наем.


И, за да изглежда, че имам повече коли, ползвам тази табела. Знаех, че ме издирват заради спирането в Студентски град, разбрах от мои източници. Не съм употребявал наркотици в деня на катастрофата, както и предните дни. Във въпросното Ауди не съм пренасял наркотици. Може да съм возил познати, които употребяват наркотици, но не знам конкретно кой. Колите се дават рент-а-кар и може някой да ги е оставил", продължи да обяснява 35-годишният мъж.
Той каза още, че не е виждал показаните му на снимки наркотици, намерени в автомобила му.


По отношение на бившата полицайка Симона Радева, подсъдимият каза, че имат лични отношения. Тя му е помагала в бизнеса.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак