Свързани новини

04.09.2020 10:12

НАТО организира извънредна среща заради отравянето на Навални

Видян 2508 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отравянето на Алексей Навални ще бъде обсъдено днес на извънредна среща на НАТО, след като евролидерите заплашиха с нови санкции срещу Москва, която категорично отрича да е вземала на мушка руския опозиционен лидер, предаде "Франс прес", цитирана от БНР.


44-годишният руски адвокат и водещ критик на президента Владимир Путин е в кома от две седмици, след като пи чай в кафене на летището в Омск. Впоследствие той бе транспортиран в Германия за лечение.


Западните лидери настояват за отговори от Кремъл, след като Берлин обяви, че има "недвусмислено доказателство", че Навални е засегнат от "Новичок" – невропаралитичен агент, разработван в СССР. Именно той бе използван срещу руснака и двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му в английския град Солсбъри през 2019 г.


След срещата на ръководния орган на НАТО в ранния следобед в Брюксел е предвидена пресконференция на генералния секретар на пакта Йенс Столтенберг.


Снимка: БГНЕС




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 За сведение на посрещачите 04.09.2020 10:25

    Какво стана с човека от хората на НаХални който му занесе чая? Щото и той пил чай. Два чая, единият отровен. Как ли е знаел от кой да пие и кой да поднесе ? Или голям късмет е извадил? Тези идиоти знаят ли как БОВ се налива в чай без предпазни средства ? В Англия пейката беше поставена под купол , котарака изгориха с огнехвъргачка , полицаят дето само беше минал от там го цериха с месеци а тук на бара го наливат с чая , приятелят го носи и никому нищо . Освен това Гебрев ли лъже за симптомите или финландската лаборатория дето рече че е обикновен препарат с който е пръскана марулята . Руските служби разследват до секунда къде е ходил НаХални , какво е ял , пил и с кого !!!

  • 005 Иван Костов, лауреатът на ордена на ЮДА 04.09.2020 10:22

    Каквото трябваше намериха, когото трябваше обвиниха и сега поне половин година ще имат повод да храчат против Русия и Путин в частност. Активните мероприятия от сорта на българския чадър атентата срещу папата и още редичка мръсни истории се допълва с тровене с новичок. И иззад цялата какафония надничат едни добре познати рижи бозавци от едно малко островче дето отдавна си заслужаваше да го преасфалтират с няколко бомбета още от времето на Хрушчов. И света ще мирне !!!

  • 004 Anonimen 04.09.2020 10:21

    От така наречения "новичок" - измислена руско звучаща дума за западняци с ограничена култура, явно е много афиф бойно отровно вещество, щом на човек му става лошо след 1 час, а някои жертви дори и забременяват !!!

  • 003 Anonimen 04.09.2020 10:20

    А ето защо немските доктори отказаха да вземат предложения им от болницата в Омск биологичен материал, взет от Нахални?!!! Ама вярно ли било, кой ти гледа? Тръмп се ослушва да вземе отношение и за Гебрев! Да припомним,че Гебрев беше „тровен“ пръв с новичок - в 2015 година!!! Гебрев, Скрипал и Нахални! Напомнят Омир, Платон и Паниковски, а Тръмпич мълчи оглушително ..

  • 002 Д-р Йозеф Менгеле 04.09.2020 10:19

    Швестер Меркел каза: - "Нашите доктори от Бундесвера са доблестни наследници на д-р Менгеле и ние им вЕрваме“ !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни