Свързани новини

12.11.2021 09:41

Най-подготвен за премиер в такива кризи съм аз: Борисов

Видян 1675 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ако погледнем кой е най-подготвен в такива кризи - това съм аз. Но за мое голямо съжаление и Румен Радев, и аз - едната част от българите не искат да изчегъртат нас, а друга - него. Можеше двама силни и опитни в кризата да се справят по-добре”. Това каза Бойко Борисов в предаването „Здравей, България” на Нова телевизия на финала на предизборната кампания преди вота в неделя.

„Ако ние сме първи вече за трети път, не можем да държим стотици хиляди хора, гласували за нас, без да им дадем перспектива. Ако съм аз, това, което искат нашите избиратели - ще раздели държавата. Ако е партиен, след мен бих сложил Томислав Дончев - но и него няма да го възприемат, защото е обвързан с нас. Затова ще заложим на подобни хора от типа на Лозан Панов. Имам името в главата си - говорил съм с него и имам съгласието му, но има значение дали ще е той, или подобен на Лозан Панов човек. На този кандидат за премиер ще му дадем 100% правото да избере министри и да ги договори с другите политически партии”, обясни Бойко Борисов по повод модела, по който ще подходят от ГЕРБ.  

Борисов обясни и от кого ГЕРБ ще търси евентуална подкрепа при съставяне на правителство. „Нашите естествени съюзници са „Да, България” и партията на Кирил Петков и Асен Василев. Оттам нататък Христо Иванов и компания се договориха с ДПС в предишния парламент, за да си изберат комисиите и ръководството на парламента. На ДПС дадоха двете най-големи комисии”, посочи лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов обясни и отношенията си с ДПС: „Когато съм имал работа с ДПС е идвал Карадайъ, идвал е и Пеевски с него - и сме договаряли за тези райони, където имаТ кметове, какво трябва да се построи или направи. Когато ми е трябвало те да ми подпомогнат бюджета, ДПС ми


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби