Над 70% от служителите в Kaufland България са жени

Свързани новини

01.03.2024 11:56

Над 70% от служителите в Kaufland България са жени

Видян 331 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Под надслов „Всеки ден е денят на жената“ най-голямата ритейл верига у нас стартира кампания, с която да благодари на жените за тяхната сила и отдаденост – както на милионите си клиентки в цялата страна, така и на дамите в екипа си. Инициативата идва в продължение на целенасочените усилия на компанията да улеснява и пести време и средства на дамите-клиенти в магазинната си мрежа и да насърчава и развива жените в екипа.


30% по-кратко време за пазаруване и повече място за игри за най-малките


С богатия си асортимент от над 21 000 артикула в магазините на компанията –  от всичко необходимо за отглеждане на бебето и детето, до поддръжката на дома, веригата предоставя възможност за богат избор на достъпни цени. Иновативните средства за разплащане като касите на обслужване и K-SCAN, пестят средно по 30% от времето за пазар, а One Stop Shopping концепцията на ритейлъра предоставя възможност както за бърз достъп до аптека и плащане на битови сметки, така и храна за вкъщи и места за отдих на цялото семейство.


Ритейлърът поддържа и изгражда обособени кътове за най-малките и детски площадки в и извън обектите си в цялата страна, превръщайки ги в специални образователни места за игра, като в един от магазините на компанията във Варна е разположена и модерна вертикална детска площадка. Във всеки един от своите 65 хипермаркета ритейлърът се стреми да обособи място за приятен и полезен престой на най-малките.


72,3% от служителите в Kaufland са жени, 52,5%, заемат мениджърски позиции


Като най-голям частен работодател в страната, Kaufland България предлага допълнителен пакет от 18 социални придобивки, в добавка към трудовото възнаграждение на служителите си. В компанията са внедрени инициативи, които изграждат подкрепяща работна среда и допринасят за това ритейлърът да е предпочитано работно място сред дамите.


Сред високо ценените от жените в компанията социални придобивки са гъвкавото работно време, възможността за работа от вкъщи за някои позиции, работа на смени, допълнително здравно осигуряване и финансиране на карта за спорт. Част от социалните придобивки засвидетелстват специално внимание към семействата. Например всеки, който приветства нов член в семейството си, получава т.нар. „Бонус Бебе“ в размер от 600 лв.


Всяка майка в майчинство получава през целия период на отсъствието си ваучери за храна на стойност от 200 лв.


Предимствата, които предлага Kaufland на екипа си, са многобройни, като немалка част от тях са насочени към дамите. Компанията не само създава условия за успешна кариера и благоприятна работна среда, но и проявява активна подкрепа към жените в своите звена.


С устойчиви практики, грижа и подкрепящи инициативи компанията изгражда общност, в която дамите се чувстват ценени, мотивирани и вдъхновени да реализират пълния си потенциал - както в професионалния, така и в личния живот.
Специалното поздравление към жените е тук: https://youtu.be/vq2CulqHyMs


Възможностите за кариерно развитие можете да видите тук: https://kariera.kaufland.bg/


За Kaufland България:


Kaufland България е лидер в сектора на модерната търговия у нас с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7 500 служители. Шест поредни години компанията е сертифицирана като Top Employer от международния независим институт Top Employers Institute. От началото на 2022 г. до момента утвърждаването на работодателската марка на Kaufland България беше засвидетелствано и от повече от 55 отличия в най-оспорваните категории на значими конкурси като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, My Love Marks, Business Lady, Employer of choice и други. За втори пореден път през 2023 г. компанията заслужи и престижното първо място като „Най-добър работодател“ според класацията на Career Show Index 2023, както и Любим международен работодател от единствената в България изцяло потребителска класация My Love Marks.
   


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева