За открит диалог бяха поканени всички ангажирани хора с процеса за присъединяване към паричния съюз сега и в годините назад.

Свързани новини

14.12.2022 13:38

Над 500 000 гледаха финансовото събитие на годината - България в Еврозоната

Видян 582 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Как да извлечем най-доброто за страната ни при въвеждане на единната европейска валута? Отговор на този въпрос дадоха политици, финансисти и икономисти от най-високо ниво по време на финансовата конференция "България в Еврозоната - предимства и възможности". Тя беше организирана и проведена на 9 декември в София от Dir.bg, КРИБ и Агенция за насърчаване на МСП.

Конференцията беше проследена на живо както от гостите в "София Ивент Център", така и от над 500 000 потребители само в платформите на Dir.bg - както в десетките публикации в портала, така и на страниците нашите социалните мрежи и канали за видео стрийм. А отразяването с репортажи, интервюта и различни новинарски емисии от почти всички национални медии превърна дискусията в събитие на годината за присъединяването на България към еврозоната.

За открит диалог бяха поканени всички ангажирани хора с процеса за присъединяване към паричния съюз сега и в годините назад.

С встъпително слово начало даде вицепрезидентът Илияна Йотова. За свършеното досега и какво предстои след нея говориха управителят на Българската народна банка (БНБ) Димитър Радев, министърът на финансите Росица Велкова-Желева и вицепремиерът Атанас Пеканов. Те участваха в откриващия панел с модератор Илия Лингорски, член на Управителния съвет на БНБ.

Повече информация тук: https://dnes.dir.bg/na-fokus/nad-500-hil-gledaha-finansovoto-sabitie-na-godinata-balgariya-v-evrozonata-predimstva-i-vazmozhnosti

Снимка: Николай Илиев

Източник: ДИР.БГ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 ИвайлоК 14.12.2022 15:23

    https://www.youtube.com/watch?v=9FGUPzh7s-s Ето накратко за това, как "Възраждане" са се опитали да присъстват на тази "конференция". И за охраната отвън, на входа...

  • 002 Anonimen 14.12.2022 14:15

    Продажници .

  • 001 А после 14.12.2022 14:14

    когато се осерете с това "евро" ще се скриете в миша дупка. Ако е много добро еврото то тогава защо в Чехия например все още си работят с кроните и не искат еврото ???

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева