Политическият актив на ГЕРБ се събира на национално съвещание

Свързани новини

05.03.2024 12:00

На живо: Национално съвещание на ГЕРБ

Видян 896 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Политическият актив на ГЕРБ се събира на национално съвещание. Лидерът Бойко Борисов ще представи проекта за Споразумение за съвместно управление на ГЕРБ-СДС и ППДБ.


Преди него обаче думата взеха Томислав Дончев и Делян Добрев.


„Едно правителство е, за да работи и дава резултати. Освен Мария (Габриел) никой друг не дава резултати. Уважаеми колеги, аз се боя, че ротацията в този ѝ вид към момента е по-скоро безсмислена”, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.


„Единственото съвършено сигурно е, че нещата не могат да продължават така. Министерски съвет не може да е нещо средно между стажантска програма и туристическа агенция”, заяви Дончев.


„Поради всички ултиматуми, които получихме може да отидем на избори. Има ли нужда републиката от избори, по-скоро не. Има ли трети вариант – с известно колебание, има. Само че има нужда от ясен регламент и механизми за вземаме на решения. Няма ултиматуми, има последен шанс – да има правила, ред и гаранции, че правителството ще работи и ще постига резултати за хората”, заяви Дончев.


Зам.-председателят на ГЕРБ се обърна към представителите на некоалиционните им партньори от ПП-ДБ с предупреждението: „Хората извън тази зала да ме слушат много внимателно, единствената разлика след няколко месеца ще е, че първият ще е станал още по-голям и по-силен, а вторият ще е станал трети”, каза Дончев.


„Денков тича с оставката. Същият този Денков, който заедно с Асен Василев, принудиха ЕК да даде на България дерогация за купуване на руски петрол. Как я принудиха? Ще ви припомня. Месец май 2022 г. се тръшнаха в Комисията и казаха, че България ще блокира всички санкции срещу Русия, ако на нас не ни бъде дадена дерогация. Единствената държава, която има излаз на море и която получи дерогация за руски петрол. Защо е важно излаз на море? Защото като имаш море, можеш да си доставяш петрол откъдето си поискаш”, заяви Делян Добрев.




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей