В началото на м.г. стана ясно, че са плащани по 8000 - 8500 лв. на седмица за кетъринг по договор с ЕТ, регистриран на името на майката на съпругата на Ангелов - Левски Спринт - Мариана Динекова

Свързани новини

13.10.2022 16:43

МЗ търси компромати срещу мен: К. Ангелов

Видян 1579 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Получих няколко предупреждения и "приятелски" съвети да не се занимавам с темата Александровска болница”, обяви бившият здравен министър и пореден мандат депутат от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов-Ботокса. “Разкритията ми за разпънатия политически чадър над клиниката са ядосали много хора”, заяви той.  


"Съвсем скоро ще разберете каква е връзката между един апетитен терен (болничен комплекс) в идеалния център на София, розовото масло и пробиотиците", загатна Ангелов. Той очаква да бъде ударен от изпълнителната власт.
"Вместо незабавни действия по изнесените от мен данни за корупционни схеми и финансови нередности в Александровска болница, държавата - в лицето на Министерството на здравеопазването (МЗ), започва активно търсене на компромати срещу мен", оплака се ексминистърът.


Напомняме, че още през февруари т.г. прокуратурата се зае с проверка на ремонт на покрив в клиниката по алергология към Александровска за над 300 хил. лв. от 2018 г. когато шеф а клиниката е Ангелов. След него, лечебното заведение осъмна с общо 498 млн. лв. разходи и 35 млн. лв. борч. В началото на м.г. стана ясно, че са плащани по 8000 - 8500 лв. на седмица за кетъринг по договор с ЕТ, регистриран на името на майката на жената до Ангелов - Левски Спринт - Мариана Динекова.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.10.2022 06:58

    Изглежда вече навлизаме във второто еволюционно капиталистическо ниво, където мафийте създадени в първото ниво почват борба помежду си и за да стигнем до диктатурата на "правовата" държава където този с най-големите пари ще осигури господството на правото и за да си ги запази. Западът е вече на третото където борбата вече е глобална за установяване господството на така наречената "демокрация" където всички работят за един процент от населението държащо 90% от богатствата. Та нямаме много избор при такава "ценностна" западна капиталистическа система освен да се надяваме тези един процент мафиотски разбойници да не докарат света до пълна гибел. "Ако мойте синове искаха да няма войни, нямаше да има."- Гутле Ротшилд Ама те не искат...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей