Свързани новини

09.09.2023 12:00

Моето завръщане няма общо със смяната на Гешев или убийството на А. Петров: Божков (Видео)

Видян 2396 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спекулацията с моето връщане е поредната манипулация на прокуратурата и грешка в превода, заяви Васил Божков на пресконференция. Той подчерта, че се е върнал доброволно.


"Те получиха регулярното писмо от Интерпол за моето прибиране. Арабският термин е екстрадиране. Прибирането ми беше осуетено от Интерпол, после тръгна дело в Дубай, прибрах се доброволно сам, без екстрадиция. Подписах декларация, че прибирам по собствено желание", посочи обвиняемият бизнесмен.


По думите му не познава Петьо Петров - Еврото и Алексей Петров:


"Не познавам Петьо Петров. Срещу мен беше организирана атака като военна операция - арестуваха жена ми, сина ми, адвоката ми".


Божков обясни, че той вече Е защитен свидел по делото за изнудване срещу бившия премиер Бойко Борисов, бившия финансов министър Владислав Горанов и пиара на ГЕРБ Севделина Арнаудова.


„Държавата се управлява от мафията, а начело на нея е Бойко Борисов. Знаем как действа мафията – който не е удобен бива отстранен. Животът на мен и моите близки е силно застрашен в момента“, каза Божков.


"Моето завръщане няма общо със смяната на Гешев или убийството на А. Петров просто получих разрешение да се прибера", отговори на въпрос бизнесменът.


Божков помоли да не го принизяват до криминални сюжети. Нито съм свързан с Къро, нито имам общо със Слави Ангелов. Този човек не е добре психически, подчерта Божков.


Аз нямам нужда от бизнес, няма да се занимавам повече с бизнес, моята кауза е да направя нещо за България, да се оправи, подчерта Божков.


Посочи, че с партията си Българско лято няма да участва на местните избори, но не скри политическите си амбиции за смяна на статуквото. Разчита на негласуващите и на тези, които са дали вот "Не подкрепям никого".




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв