Свързани новини

30.10.2013 17:10

Мартин Петров се завърна в ЦСКА

Видян 1048 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мартин Петров бе официално представен като футболист на ЦСКА. Бившият играч на Волфсбург, Атлетико Мадрид, Манчестър Сити и Болтън най-накрая подписа с червения клуб, като събитието се отлагаше от лятото.


Марто заяви, че се надява да бъде картотекиран още днес и да вземе участие в предстоящите мачове на новия си отбор. Лявото крило призна, че е бил пред отказване от футбола: „Пред мен стояха две възможности - или да се окажа, или да продължа. Какво по-хубаво от това да се завърна в клуба, от който започнах? Преди две седмици бяха готов да обявя, че се отказвам от футбола. Казах го на жена ми, която ми отговори, че не мога да го направя. Щях да се върна в ЦСКА, дори и отборът да бе във В група. Това е единственият клуб, в който искам да играя“. Мартин добави и, че е дошъл на Българска армия, за да помогне на любимия си отбор, а не да се прави „на голямата звезда“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец