Виолета Лорер

Свързани новини

14.06.2023 17:21

Лена изпортила г-жа Лорер, отчаяната съпруга се отказа от евробанката

Видян 3922 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съпругата на депутата от ПП/ДБ Даниел Лорер – Виолета Лорер, няма да бъде представител в Европейската инвестиционна банка (ЕИБ).


“Тя сама е поискала да бъде оттеглена кандидатурата й”, обяви в кулоарите на НС финансовият министър Асен Василев, който лично я назначи на поста още на първия си ден в МФ. На нейно място той ще предложи Гергана Беремска, която е шеф Дирекция Международни финансови институции.


Дотук се стигна след спешен съвет при премиера по казуса с назначаването на Виолета. Информацията от него е изтекла в 24 часа по линията К. Петков - Лена Бориславова. Тази двойка е във война с Ас. Василев - Д. Лорер.


Изненадани от новината за новата й работа бил дори премиерът Николай Денков. На срещата Василев е бил помолен да се откаже от назначението.


Сега шефът на МФ определи създалото се напрежение по случая като "много шум за нищо".


"Има много народни представители, чиито половинки работят в администрацията, няма конфликт на интереси", добави Василев. Той каза още, че тук не става въпрос за позиция, която Лиляна Павлова заема и става въпрос за длъжност, която не е със заплащане от банката. Василев обаче пропусна, че за нея има 4 пъти годишно командировки до Люксембург със съответните солидни командировъчни.


Напомняме, че новината Виолета Лорер в ЕИБ подкрепя информацията на 19’, че съпругът и Даниел Лорер е най-вероятният нов български еврокомисар на мястото на Мария Габриел в ЕК.


Егор Глазунов





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 15.06.2023 09:07

    Ами мамерете сгодна службица на тъщата на Лорер.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.