01/03

Свързани новини

25.06.2020 11:06

Когато ти е добър кметът, всичко върви: Борисов в Троян

Видян 1292 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира изграждащата се сепарираща и компостираща инсталация в Троян. Показа му я кметът на града Донка Михайлова. Тя уточни, че в момента се изгражда третата клетка на регионално депо за неопасни отпадъци на общините Троян и Априлци. Стойността й е за близо 2,6 млн.лева, предаде 24 часа.

"Вчера сме ги гласували, днес или утре ще дойдат по сметката", изтъкна премиерът Борисов. Действащото депо е сред първите в страната, изградени по новите изисквания. Състои се от три клетки, като третата не е изградена, а към 2018 г. капацитетът на клетки 1 и 2 е изчерпан. Финансовият ресурс ще осигури безпроблемното депониране на твърдите битови отпадъци в региона. Средствата по бюджета на община Троян се предоставят чрез преструктуриране на разходи/трансфери по централния бюджет за 2020 г., пише във вчерашното правителствено решение.


Заедно с премиера е вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.  Борисов направи първа копка за изграждането на транспортен мост над река Осъм.


„Този мост е много важен за Троян. Той е етап от много по-голям проект за създаване на много по-добра организация на движението”, заяви кметът Донка Михайлова. Мостът ще бъде с дължина 43 м. През него ще преминава трафика за Пловдив. "Когато ти е добър кметът, всичко върви", коментира премиерът.


"Мойте се цупят, когато похваля кмет на БСП. Аз не мога да си кривя душата", заяви още той, докато вози Донка Михайлова с джипа, който управлява. "Когато хората те виждат, че правиш кръговото, канализацията и го правиш бързо, хората не се чумерят", каза още Борисов, пътувайки през Троян.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева