През октомври миналата година Емил Дичев отвори заедно с премиера Бойко Борисов символичния кран на водния цикъл в Белослав.

Свързани новини

04.02.2011 12:34

Кметът на Белослав остава в пандиза

Видян 1774 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Кметът на Белослав Емил Дичев, който бе задържан в края на миналата година с обвинение за подкуп, продължава да търка наровете в ареста, реши на свое заседаниe Варненският окръжен съд. Той е в ареста от 17 декември, след като бе задържан с 5000 белязани лева подкуп. Парите взел от бизнесмена Борислав Борисов от газовата компания Брод 1. При претърсване в кабинета на кмета тогава бяха открити и иззети общо 150 000 лева в различни валути. Твърди се, че поводът за ареста на Дичев, който беше отстранен и от длъжността кмет на Белослав, е била процедура по избор на изпълнител на проект за 5,5 млн. лв. по подмяна на водопроводната мрежа и канализацията в с. Разделна. Именно Борисов е човекът, който според обвинението дал 5-те бона, открити у Дичев. Парите били част от рушвет, срещу който кметът е щял да придвижи сделка, като повлияе на решението на Общинския съвет, твърдят от обвинението. До момента в две последователни съдебни заседания съдът определи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" за кмета на Белослав.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Великден

Христос Воскресе!

 Великден или Възкресение Христово е ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.