Свързани новини

26.05.2021 16:50

Каква невероятна футболна дама подгрява залозите на efbet от тази седмица

Видян 1381 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Златната“ Златка и Благой Георгиев са втората звездна двойка в изключителната футболна рекламната серия на efbet. Екранният екшън безапелационно грабна вниманието на феновете на спортни залози. Видеото тематично е посветено предстоящото Европейско първенство 2020, а скандалната плеймейтка, освен съвършени форми, демонстрира и съвършена футболна форма.
„Няма значение дали залагаш на черно или червено, накрая винаги печели русото. #ТръпкатаеНавсякъде“, сподели неустоимата блондинка със своите близо 335 хиляди последователи в Instagtam профила си. Нейният партньор не пропусна да й се възхити с цитата от TVC-то: „Каква невероятна футболна дама“!
В звездната рекламната кампания на efbet „Златната“ Златка и Благой Георгиев са в обкръжението на звездите Красимир Балъков и Валери Божинов, който вече е запазена марка за компанията.



 
Изключително тематичната футболна реклама продължава кампанията, стартирала началото на годината с Николета Лозанова и Николай Михайлов – „До всеки истински играч стои друг играч“. Брандът efbet отново остава верен на слогана „Тръпката е навсякъде“, а неустоимата Златка надгражда имиджа на „футболните съпруги“, като демонстрира завидни умения с топката.
TVC-то стартира горещо, след като за радост на мъжката аудитория, популярната плеймейтка  спира топката с гърди, а след това прави безапелационен дрибъл с ляв и десен крак, преди да забие неспасяем гол в мрежата. Световните медии гръмват с коментари като: „Нейният талант и професионализъм ме вдъхновиха за това видео“, „Златен гол на Златка“, „Футболната сензация Златка“…И това е само началото, защото сюжетната линия поднася висш пилотаж, като шут с токчета и задна ножица – запазена марка за звезди от ранга на Роналдо и Стоичков.
А какво още е приготвил българският хазартен оператор efbet, особено за предстоящото европейско, следете сайта на efbet и разбира се - социалните мрежи



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.