Свързани новини

10.10.2011 13:07

Кадиев оцветява столицата

Видян 1549 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев призова всеки столичанин да сложи цвете или шарен предмет до прозореца си и така да покаже желание столицата да бъде по-уютен и проспериращ град. Той заяви това по време на митинг-концерт в Южния парк.
„Амбицията ми е да възродим София чрез промяна, като вкараме самите граждани в управлението на града. Такава е практиката на големите европейски столици, така ще бъде и тук”, каза Кадиев.
Пред жителите на район Триадица кандидатът на БСП заяви, че като кмет планира всяка година да прави отчет пред софиянци колко и какво е изпълнил от своят програма Защото обещанията дават всички, но неговите са реални и изпълними.
На събитието беше представена листата с кандидатите за общински съветници - млади хора, които искат да остана и да работят в столицата.
„С нашия кметомобил продължаваме от квартал на квартал, от улица на улица, за да представим своята визия за столицата. Искам хората да видят този, за когото ще гласуват, защото само тогава ще могат да изберат по-достойния кандидат”, каза Кадиев.
Вчера кандидатът за кмет заяви в декларация категоричното си убеждение, че политиката е начин и средство политиците да бъдат в услуга на хората – ясни, честни и открити във всяка своя дейност.


 


 


Снимка: БТА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева