Десислава Атанасова

Свързани новини

26.06.2023 16:38

Къде е Киро? ППДБ бяга от отговорност: Д. Атанасова

Видян 2150 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Голяма изненада беше съставът в тази среща”, заяви шефът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, която със зам.-председателя на партията Томислав Дончев бе на разговори с ППДБ, за да обсъдят конституционната реформа и опциите за управленско споразумение. През това време стана ясно, че съпредседателя на Промяната Кирил Петков летува със семейството си на гръцкия остров Лефкада. Вместо него, в МС се появи Лена Бориславова, която вече не е депутат, няма никакъв пост в ПП или в коалицията ППДБ, нито в държавата.


“За нас на първо място стои въпросът за лидерската среща и подписване на споразумение, което според нас трябва да бъде коалиционно. Трябва да е ясно кой носи отговорността и кой отстоява решенията", коментира Атанасова.


"Не видяхме нито представители на ПГ на ППДБ, нито оторизирани лица", възмути се тя. Атанасова добави, че програмата, с която МС действа е тази, която ПП "направиха в екселска таблица". "На тази среща присъстваха лица, които нямат дори качеството на народни представители. За нас бе смущаващ. Те не могат да носят политическата отговорност. Тя се носи от лидерите - с подписи под общо споразумение и с ясни ангажименти", настоя шефът на ПГ на ГЕРБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец