Свързани новини

16.04.2020 13:43

Качествените имоти са сигурна инвестиция в криза

Видян 3441 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Имотът остава най-сигурната крепост за спестяванията по време на не една и две кризи до момента. В този период на неочаквани събития, единствената най-сигурна инвестиция си остава имотът, но не кой да е имот, а този, в чието качество сме категорично убедени, че си заслужава да вложим парите си.


„Трябва винаги да се работи с проверени строители. Особено в този момент. Хората да залагат на строителни компании, които са минали успешно през предните кризи“, заяви Александър Лозанов, брокер на недвижими имоти в София. Според него по време на криза се появяват най-качествените имоти на пазара.


„В момента е по-добре да се инвестира в имот, отколкото парите да стоят в банка с ниски лихви и несигурността с инфлацията. Перспективата е добра и с оглед предстоящото влизане на България в чакалнята за еврозоната, което ще доведе до допълнителна стабилност на пазара“, коментира Лозанов.



Но как да изберем имот по време на криза?



Новата икономическа и житейска реалност поставят нови изисквания пред имотите като инвестиционен инструмент. Те вече не са просто квадратни метри, които обитаваме, а съвсем нова среда, която може да ни предложи редица иновативни начини да подобрим качеството си на живот и едновременно с това да сме доволни от инвестицията си.
Затова е важно да се доверите в избора си на компании, които са доказали името си не само чрез качеството на работата си, но и чрез устойчивостта си пред предизвикателствата на пазара, защото инвестирайки в техния продукт, вие ставате партньори. А в период на криза най-важно е да имаш партньор, чиито здрави основи и ценности да можеш да припознаеш като свои. Новите тенденции в жилищното строителство са истинско предизвикателство пред фирмите в бранша и не всички имат възможността да се справят с него. Но, за щастие, в България има компании, които могат да отговорят на новите изисквания на пазара - при това го правят доста смело и на световно ниво.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец