„Трябва да има политическа стабилност и икономическа предвидимост, а това означава да положим усилия да съставим редовно правителство и работещ парламент", уточни лидерът на БСП.

Свързани новини

14.07.2022 11:53

Кабинетът падна не заради лоши показатели, а заради лоши интереси: Нинова

Видян 862 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Правителството падна не заради лоши икономически показатели, а заради лоши икономически интереси. Това каза на брифинг в четвъртък вицепремиерът в оставка Корнелия Нинова. 


България се нарежда на първо място по индустриално производство, обяви тя и допълни, че това е станало възможно заради спирането на кражбите, рекета и задкулисието.


„Общият ръст на износа е 18%, за Европейския съюз  - 20, а за трети страни - 17. При вноса имаме увеличение от 19%, за Европейския съюз - 5% и от трети страни 40%. Тези добри показатели не трябва да ни успокояват. Инфлацията е висока, цените са високи, а доходите са ниски", коментира Нинова. 


„Трябва да има политическа стабилност и икономическа предвидимост, а това означава да положим усилия да съставим редовно правителство и работещ парламент", уточни лидерът на БСП.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 аас 14.07.2022 13:57

    На следващите избори ще гласувам за този, който обещае затвор за продажните правителства от ГЕРБ, ДПС, БСП и компания, които крадоха 12 години, и за наследниците им от ПП, ДБ, ИТН и БСП, които имаха доста по-малко време, но го използваха изцяло за кражби.

  • 001 затвор 14.07.2022 13:34

    Нинова, кабинетът падна заради рекордно на ангро крадене в рекордно бързи срокове. Това важи с пълна сила и за вас Нинова, явно много е готино да гепиш народни милиони и да заблуждаваш и успиваш тези, които обираш!!! Ама както каза ококореното, само глупаците настъпват 2 пъти мотиката

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби