Германия и ЕС като цяло наскоро отбелязаха значително намаляване на доставките на природен газ от Русия, което доведе до множество предупреждения за възможно спиране на промишлени производства.

Свързани новини

27.08.2022 07:08

Германците са предупредени за недостиг на тоалетна хартия

Видян 5166 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кризата на европейския газов пазар може да доведе до намаляване на производството на тоалетна хартия в Германия, смята Мартин Кренгел, председател на асоциацията на хартиената индустрия в страната Die Papierindustrie.

"Особено зависими сме от газа за производството на хартия. Без него вече няма да можем да осигурим сигурност на доставките", заяви Кренгел в изявление.


По данни на Die Papierindustrie всеки германски гражданин използва средно 134 ролки тоалетна хартия годишно. "В настоящата енергийна криза нашият основен приоритет е да осигурим на хората тази важна стока", подчерта Кренгел.

Миналия месец Баварската асоциация на производителите на хартия предупреди, че работещите заводи за хартия могат да станат нерентабилни, ако бъдат принудени да работят с намален капацитет поради недостиг на природен газ.

Германия и ЕС като цяло неотдавна отбелязаха значително намаляване на доставките на природен газ от Русия, което доведе до множество предупреждения за възможно спиране на промишлени производства.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 извратеняци и кретени 27.08.2022 10:50

    Да намалят отоплението, да съкратят осветлението, да не се къпят, да намалят посещенията в 00 поради липса на тоал.хартия,но да увеличат бустерите за К19 и ваксините за вариантите му....до това ги доведоха слугите и подлогите на САЩ и глобалистите на чело на ЕС. Това и искаме и ние?!

  • 001 Печатря от в-к "24 часа Трът" 27.08.2022 10:30

    Да ползват нарязани на листчета вестници " Франкфур Алгемайне Цайтунг" , Франкурт на Майне си Газигенше Цайтунг" или "Зюд Дойче Цайтунг" че се печатат на по мека артия, а печатарското им мастило е антибактериално и анти алергено...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни