Резултати от смесените секции в Кюстендил на първи тур

Свързани новини

02.11.2023 15:34

Ексгербер, подкрепен от ППДБ и БСП,обещава къщи на ромите, стигна до балотаж с гласовете на махалата в Кюстендил, спонсориран от Перник (Видео)

Видян 4394 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Партията на зелените, която изкара в коалиция със Заедно на бившите членове на ИТН общо 8755 на изборите преди половин година в цялата страна, изненадващо пласира кандидат за втори тур в Кюстендил. С решаващата помощ на рекордно гласуване в ромската махала на областния град.


Кандидатът Огнян Атанасов – един от хората на Цветанов в ГЕРБ до преди време, получи изрична подкрепа от Продължаваме промяната – Демократична България, за чиито обещания в Царево за узаконяване на незаконни ромски къщи вече публикувахме на запис, а там кандидатът беше размазан на първия тур. Лично Корнелия Нинова също подкрепи момчето на ППДБ в Кюстендил.


Смешното в нейния случай е, че собственият й червен кандидат, който се провали очаквано на изборите, заяви от своя страна, че не застава зад  никой от достигналите балотажа.


Зачената от самия бургаски „шейх” Христо Порточанов навремето с парите на Петрол и на руснака Денис Ершов като бос, сега зад нея стоят други олигарси – български. А специално в Кюстендил се финансира от пернишки бизнесмен.


А точно преди 16 г. гордият град се освободи именно от един друг кмет с пернишки гръб. И избра Петър Паунов, лидер на СДС в града и областта, който веднъж завинаги прекрати купуването и продаването на гласове в ромската махала.


Докато не дойде Промяната.
На скандален запис, който публикуваме в сайта 19min.bg, кандидатът на ППДБ и БСП обещава къщи, т.е. отново узаконени незаконни постройки, на ромите, а даже и деца, като последното е адресирано към мъж с обръщението "Бате".



На справки от секциите в махалата ясно се вижда, че Атанасов вади двойно повече гласове в махалата от действащия кмет на първия тур на изборите. Това са 20% от всички гласове, подадени за кандидата с ППДБ-БСП, въпреки че ромите са под 7% от населението на града: 1170 от 5709.


Радостина Тонева


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 03.11.2023 13:25

    ППДБ, излагате се пичове

  • 002 ДИМАНА 03.11.2023 12:41

    смешна история са всички до един

  • 001 Десо 03.11.2023 11:28

    Хаха, голяма пародия еййй

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец