Сумата по тази програма е над 100 милиона евро, с които трябва да се засили повиши ефективността на усвояване на средствата от Европейския съюз в процеса на кохезия.

Свързани новини

06.10.2022 09:59

ЕК одобри програма за над 100 млн. евро в помощ на административния капацитет у нас

Видян 855 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Европейската комисия одобри програмата "Техническа помощ за укрепване на административния капацитет в България" за периода 2021 - 2027 г., предаде БНР.

Сумата по тази програма е над 100 милиона евро, с които трябва да се засили повиши ефективността на усвояване на средствата от Европейския съюз в процеса на кохезия.

Ще се подкрепят проекти за оптимизиране управлението и вътрешния контрол според Стратегията ни за превенция и борба с финансовите измами с евросредства.

Могат да участват както  национални, така и регионални и местни организации, изпълняващи финансови инструменти, информират от представителството на европейската комисия у нас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 пунта мара 06.10.2022 11:02

    И тези 100 милиона, както тези 2 милиарда на Томислав Дончев ще изчезнат яко дим и пак едно голямо нищо. И сега има достатъчно факти и сигнали за корупционни схеми във всички администрации с ощетяване за много милиони и не само, че нищо не се прави, но и продължават с по-голяма сила. Последното потресаващо ощетяване беше за 1 милиард в митниците и пак нищо, същите хора, същите схеми, още по-големи далавери....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак