Саманта Хъдсън

Свързани новини

10.03.2024 07:03

Doritos уволни нов транссексуален партньор на марката

Видян 14671 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Doritos обяви, че се разделя с новата си транссексуална партньорка в Испания Саманта Хъдсън след отзвука от стари туитове на активистката, които вече са изтрити и в които тя очевидно одобрява педофилията. Във вторник марката PepsiCo заяви, че решението не е свързано с половата идентичност на Хъдсън.


Два дни преди това популярният производител на чипс публикува в Instagram 50-секунден видеоклип с участието на 24-годишната транссексуална инфлуенсърка и певица като част от медийна рекламна кампания, наречена "Crunch Talks".


Видеото бързо предизвика отзвук от страна на консервативни зрители, които сравниха подкрепата с изключително спорното партньорство между Bud Light и транссексуалния инфлуенсър Дилън Мълвани миналата година. Последвалият бойкот на популярната марка бира коства на компанията-майка отчетени 1,4 млрд. долара от продажби.


Потребителите обърнаха внимание и на факта, че Хъдсън, родена като Иван Гонзалес Ранедо, се е описвала като "антикапиталистка" и "марксистка " в интервюта и е заявявала, че иска да "премахне, разруши и унищожи традиционното моногамно нуклеарно семейство".


Няколко стари, изтрити туита обаче предизвикаха особено възмущение от страна на хората в интернет и в крайна сметка изглежда са довели до уволнението на Хъдсън.


В един от постовете от 2015 г. тя очевидно пише: "Искам да правя разбойнически неща, като например да вкарам 12-годишно момиче в *******".


През 2014 г. тя пише, че е "насред улицата в Майорка по бикини и крещи, че съм нимфоманка пред едно супер красиво 8-годишно момиченце". В друг изтрит пост Хъдсън също така заявява: "В момента, в който съм в състояние да се справям с това, което съм направила, аз съм в състояние да го направя: "Мразя жените, които са жертви на сексуално насилие и ходят в центрове за самопомощ, за да преодолеят травмата си. Досадни мърши."


След като туитовете се появиха отново, Хъдсън заяви, че "не си спомня да е писала такива варварщини", но се извини, настоявайки, че публикациите са били "чиста провокация " и лош опит за "черен хумор ", както съобщава списание Rolling Stone.


Въпреки това консерваторите призоваха за бойкот на Doritos заради партньорството, като редица експерти като журналиста Мат Агорист предположиха, че връзката на марката с "признат педофил" е "следващо ниво WTF".


В изявление за Rolling Stone във вторник говорител на Doritos Spain заяви, че марката е била "уведомена за изтритите туитове на Саманта от 2015 г." и че компанията е "прекратила взаимоотношенията и е спряла всички свързани с кампанията дейности заради коментарите". Видеоклипът с участието на Хъдсън също е бил изтрит.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог