Кирил Домусчиев стана поредният български олигарх, който се пренесе в Дубай. Макар да построи къща в самия народен парк Витоша, което е скандално, а още по-интересното е, че направи свои съседи Кирил Петков и Даниел Лорер в комплекса покрай рекламата, която му завъртяха за непостроения завод за е-коли. Както в друг негов комплекс - ЕСТЕ, бе приютен Влади Горанов при предишната власт. Независимо от тези софийски имоти,  смятаният за най-богат българин вече е новодомец в емирството.

Свързани новини

07.02.2024 11:32

Домусчиев се изнесе в Дубай, купи къща на Палмата

Видян 4639 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кирил Домусчиев стана поредният български олигарх, който се пренесе в Дубай. Макар да построи къща в самия народен парк Витоша, което е скандално, а още по-интересното е, че направи свои съседи Кирил Петков и Даниел Лорер в комплекса покрай рекламата, която му завъртяха за непостроения завод за е-коли. Както в друг негов комплекс - ЕСТЕ, бе приютен Влади Горанов при предишната власт. Независимо от тези софийски имоти,  смятаният за най-богат българин вече е новодомец в емирството.

Закупил е скъпа къща на Палмата и я обитава, доложиха наши източници на място. Цената на Домусчиевата придобивка не е известна, но трябва да се има предвид, че неголям апартамент в тузарска сграда там в момента не може да се намери реално за по-малко от милион евро. Така че имението струва многократно повече.

Напомняме, че Дубай през последните няколко години стана пристан за мнозина от най-богатите българи, включително за близки на Домусчиев бизнесмени. Някои от тях като Велико Желев - отново награденият с пътни поръчки за милиард от министъра на Промяната и бивш директор на Главболгарстрой, притежават десетки жилища. Неясно е какво се случи с разследването по този повод, което беше започнал Бойко Рашков като вътрешен министър - и той в момента е депутат от Продължаваме промяната.


Припомняме също, че 19 минути разкри за преминаването на контрола върху 40% от почистващата София фирма ЗМБГ от братя Домусчиеви към нов играч, при когото дълги години работи чичото на новия кмет, а преди това служител на политическата полиция при соца - 6-о управление на ДС - Павел Терзиев. По този повод контролираният вот на мургавите хигиенисти на есенните избори този път се оказа евроатлантически за ППДБСС и техния кандидат. Нищо, че Ваня Григорова е една от тях - баща й е дългогодишен работещ в общинската чистота.


Наталия Каменова


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 25.02.2024 00:03

    чан кай ши избягал на острова, като заграбил огромни богатства от Китай, нашите шит-та къде ли смятат да се изселят, като ни напълнят с ислямци

  • 004 Моля не цапай името на Атанас Буров 08.02.2024 11:27

    Що не си построи частен палат на самия Черни връх, твоя гении, ами се сврел, не в полите, ами под полите, та чак в интимните части на Витоша? Да гледа света от по-високо... А като е толкова честен и почтен, защо не си е платил "онези над 60 млн.лв., за които бяха осъдени да изплатят на държавата поради неизпълнени приватизационни задължения за Българския морски флот"???

  • 003 Anonimen 08.02.2024 10:12

    На домузите хювемек ивермектин 30 мгр -30 лева, а иначе холандска 50 мл 500 мгр -13 лева от зоо аптека- така си печелят братята - на български са Свинарски

  • 002 Anonimen 08.02.2024 09:32

    да се завреш в Дубай не говори за добър вкус, или финансова изгода или страх и принуда, а иначе са ловки играчи с подарените пари за разлика от много други също дарени с куфарчета, но фалирали

  • 001 Ат. Буров 07.02.2024 18:04

    Този мъж и брат му трябва да бъдат обявени за най-умните мъже на България от самото съществуване на държавата до сега . Рокфелер и Родшилд са бледа сянка пред този мъж , защото той е милиардер след като си е платил всички данъци . Да станеш милиардер в такива кратки срокове, това означава , че г-н Домусчиев е гении .При него всичко е законно - доказателството за това е , че той не е в списъка на Магнитски .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец