Той е син на изгонената по подозрения за натиск върху собственика на Кремиковци и отношения с вдовицата на Самоковеца шефка на НАП-София Дима Захаринова, която впоследствие беше възлова фигура в ДАНС при Тройната коалиция - правителство с мандата на ДПС, като съветник на председателя Петко Сертов, чийто друг съветник беше самият Алексей Петров

Свързани новини

21.12.2022 16:06

Доган-син ли стои зад AlphaWin на гаджето на Анелия и с рекламата на Джаферович?

Видян 11343 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Покрай Световното първенство по футбол на всички ни писна от рекламата на нечувания преди сайт за залагания AlphaWin с бившия футболист Ваня Джаферович в ролята на звездата, както сам той се определи във ФБ, споделяйки за разговор с детето си на тема клипа. За бетинг-компанията се разбра, че я държи Любомир Захаринов.


Той е син на изгонената по подозрения за натиск върху собственика на Кремиковци и отношения с вдовицата на Самоковеца шефка на НАП-София Дима Захаринова, която впоследствие беше възлова фигура в ДАНС при Тройната коалиция - правителство с мандата на ДПС, като съветник на председателя Петко Сертов, чийто друг съветник беше самият Алексей Петров.


Вместо тази връзка обаче в медиите се коментира основно близостта му с фолкпевицата Анелия, станала звезда навремето със спонсорството на най-добрия приятел на Васил Илиев - хазартния бос Коко Динев, чийто бизнес обаче са казината. За него впоследствие пайнерката и се омъжи. А кум им беше самият бос на ВИС 2 със съпругата си Мая.

Интересно е, че компанията Захаринов я е стартирал на крехките 22 г., вероятно по съвпадение, едновременно с постъпването на майка си като високопоставен съветник в ДАНС през 2008 г. Едва миналата година обаче от ЛП груп е прекръстена на Алфабет Гейминг, както сочи Търговският регистър.

Публикация на Медиапул през тази седмица вкара в оборот името на сина на Ахмед Доган - Демир, покрай сайта за залагания поради факта, че двамата със Захаринов, освен приятели, са и съоснователи на неправителствена организация на име Младежки център Изгрев. Този своеобразен клуб веднъж вече беше ваден като коз в политиката и бизнеса, при това в последния момент, за да не стане определен човек министър на образованието при първото правителство на ГЕРБ. И човекът не стана шеф на институцията с над 4 млрд.лв.бюджет.

Колкото и близки да са Доган-син и бизнесменът, проверка в официалните регистри показва, че дружеството Алфабет Гейминг е еднолично, собственост е на семейната фирма Зет Корпорейшън, кръстена на първата буква от фамилното име на Захаринови. Интересно е, че последните нейни отчети, които могат да бъдат намерени са значително преди компанията да стане хазартна -  от 2019 г., а оборотът е доста скромен за дружество с 2 милиона лева капитал - само 1,369 млн.лв. Което на всичко отгоре е сериозен 17-процентов спад спрямо предишната година. Печалбата е 460 000 лв.

Тези средства очевидно са крайно недостатъчни не просто за основаване на хазартен бизнес, а дори само за малка част от рекламната кампания единствено за Световното първенство по футбол в Катар, която беше направена от хазартния сайт. Освен стотиците клипове в ултраскъпо телевизионно време, тя обсипа и с билбордове възловите кръстовища, което също изисква доста солиден бюджет.

Пламен Валентинов




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Впамет на Ахмед Емин 21.12.2022 23:15

    Хиляди навързани като свински черва крадци, които като лешояди опоскват всичко, което може да се ошушка в България. И тоя прословут, пробутван от тв медиите балкански тарикат, дето се вре на всякъде - Джеферович, а и жена му,намерило си гърнето похлупака- милостивата Жени, всички те са едни бездушни твари, за които само парите имат значение...А и децата си научиха и вредиха да крадът , каквото може да се докопа!Презрени същества!

  • 001 измекярска кочина 21.12.2022 20:05

    Какъв Шенген, каква Еврозона като мафия и престъпници са завзели трайно институциите барабар с ръководните им тела

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби