Свързани новини

05.03.2021 14:03

ДБ с Манифест и План, рестарт на правовия ред и радикална модернизация

Видян 1873 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Демократична България” (ДБ) представи Манифест и “План за рестарт на правовия ред и радикална модернизация”. След като вчера бе обявен пакет от икономически мерки за излизане от кризата, породена от ковид, на сайта на формацията вече е достъпна и програмата за дългосрочно развитие на страната, с която на парламентарните избори на 4 април обединението ще поиска мандат за управление.


 


Планът за рестарт на правовия ред и радикална модернизация на България обхваща 33 сектора, обединени в 7 основни области: Свобода и справедливост, Публична администрация и сектор за сигурност, Човешки капитал, Околна среда и природни ресурси, Модернизация и растеж на икономиката, ЕС и външна политика и Публични финанси.


 


Планът е резултат от усилията на експерти и практици от всички сфери на обществения, политическия и икономически живот на страната. В него са заложени не само краткосрочни мерки за възстановяване на бизнеса и хората, пострадали от пандемията. Документът представлява цялостен план с амбицията да превърне България в най-доброто място за отглеждане на деца в Източна Европа и да повиши качеството на живот на българите.


 


Планът за рестарт на правовия ред и радикална модернизация е достъпен на сайта на “Демократична България” тук: https://demokrati.bg/parlamentarni-izbori-2021/programa/ С него обединението отправя и покана за “Дебат за бъдещето на България”, в който може да се включи всеки като остави  свой коментар.


 


В събота, 6 март, от 13 часа “Демократична България” ще открие предизборната си кампания - във виртуална среда, изцяло съобразена с новите условия, породени от пандемията. Съпредседателите на обединението и ключови кандидати ще представят акценти от предизборната програма.


 


Събитието ще се излъчва на живо във фейсбук страницата на “Демократична България” https://www.facebook.com/demokrati.bg




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 06.03.2021 18:05

    Направо ще ме разплачат с тия измислени модернизации. Как ще рестартират правовия режим обаче не е много ясно. Всичко са кухи приказки. Ако всичко това, което говорят можеше да се случи толкова лесно колкото го представят, до сега щеше да бъде направено. Другите не са толкова прости я.

  • 003 Павката 06.03.2021 14:57

    Лъжи и празни обещания. Няма да се вържа на предизборните спекулации на ДБ.

  • 002 Калин 06.03.2021 09:37

    От ДБ си нямат ни най-малка идея какво е да управляваш страна член на ЕС!

  • 001 Дани 05.03.2021 19:31

    Няма по-жалко политическо образувание от ДеБъ

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак