Поради малката вероятност да бъде избран и от трети опит за председател на Столичния общински съвет, на Борис Бонев се обмисля да се предложи държания специално пост заместник-кмет по транспорта, който Васил Терзиев е запазил за него. Страхът на ППДБ е, ако се наложи да съобщят лошата новина, че ще предложат друг за поста, той да не разцепи групата им със своите 8 лично предани съветници.

Свързани новини

29.11.2023 16:45

Бонев – шеф на СОС или зам-кмет? Разбра от нас какво му готвят кметът и колегите

Видян 3927 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поради малката вероятност да бъде избран и от трети опит за председател на Столичния общински съвет в четвъртък, на Борис Бонев се обмисля да се предложи държания специално пост заместник-кмет по транспорта, който Васил Терзиев е запазил за него. Страхът на ППДБ е, ако се наложи да съобщят лошата новина, че ще предложат друг за поста, той да не разцепи групата им със своите 8 лично предани съветници.


Вариантът за коалиция с БСП ще изисква ППДБСС да се съгласят на червен шеф на градския парламент, да не бутат Съветската армия и други паметници, които обещаха тържествено и се клеха, че ще премахнат, както и да имаме само общинска Чистота, което пък секва далаверите на сегашните фирми, които вече започнаха да връщат на новата градска управа и тя на тях – ще разберете кое – как в отделен материал.


Борис Бонев разбра от 19 минути за възможността да се откаже от лелеяния и обещан му пост на председател на СОС, като вместо това се задоволи със зам.-кметско кресло в транспорта.


„Защо въобще да съм зам.-кмет като ще съм председател на СОС”, отговори той със запазен правопис.
Не сподели дали са се намерили гласове за днешното трето гласуване на кандидатурата му.
„Ще видим. Аз съм оптимист, че колегите ще постъпят отговорно КЪМ СОФИЯ”, заяви Бонев, като постави знак за равенство между града и своята личност.


Илиян Костадинов


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв