Свързани новини

26.10.2021 14:08

БЛС дава НЗОК на ДАНС и прокуратурата

Видян 1096 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският лекарски съюз (БЛС) е сезирал Прокуратурата, ДАНС и АДФИ за незаконосъобразни действия от страна на ръководството на НЗОК по прилагане на Закона за бюджета и Закона за здравното осигуряване.


Юристите на съсловната организация са се запознали с фактологията от заседанията на Надзорния съвет на НЗОК от последните месеци и са намерили достатъчно основания за това, че има незаконни действия от страна на управителя на НЗОК, включително и опити за подвеждане на членовете на Надзорния съвет, уточниха за БТА от БЛС.


Преди да приключи проверката по сигналите на БЛС, няма да се оповестяват повече подробности, допълниха от съюза.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 26.10.2021 17:12

    ми те не знаят английски, разбират само от зелени парички

  • 003 Anonimen 26.10.2021 17:06

    Цитирам ОРИГИНАЛНИЯ текст от ДОКУМЕНТА за въпросните сертификати:“The stated intent of the Digital COVID Certificate is to allow people to move between EU countries without having to quarantine or undergo extra coronavirus tests. However, according to the regulation, member states can impose extra travel restrictions in cases where “additional measures are a must in order to safeguard the public health.” „Целта на цифровия сертификат COVID е да позволи на хората да се движат между страните от ЕС, без да се налага да се поставят под карантина или да се подлагат на допълнителни тестове за коронавирус. Въпреки това, според регламента, държавите-членки могат да налагат допълнителни ограничения за пътуване в случаите, когато „допълнителните мерки са задължителни, за да се защити общественото здраве“. Този сертификат е въведен да действа от 1 юли 2021г. за срок от ЕДНА година!Вие издавате в България някакви зелени сертификати,които НЕ отговарят на изискванията за този документ!

  • 002 Anonimen 26.10.2021 17:02

    Нито дума няма този сертификат да се ползва като условие за достъп до работното място,обществени сгради ВЪТРЕ в държавите, достъп до образование и здравеопазване!Разбирате ли,този сертификат е САМО за пътуване между държавите,САМО за това улеснение!Може да въведете допълнителни мерки,но този ДОКУМЕНТ касае само пътуване между държавите,унифициран е,за да може всеки да си го осигури ПРЕДИ пътуване

  • 001 Anonimen 26.10.2021 17:01

    защото имаше случаи хора да отидат до летището и като ги тестват,да ги върнат обратно,изгарят им и билетите, и договорите за работа! Как може г-н Радев да нарича ОГРАНИЧЕНИЯТА,които поставя този документ върху ПРАВОТО ни на труд,образование и здравеопазване„свобода“?! Това е толкова цинично, колкото надписът на едно място:“Работата ще ви направи свободни“!Евродепутати категорично заявиха,че правителства,които го въвеждат ВЪТРЕ в държавите за някакви ограничения ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ!НЯМАТЕ РАЗРЕШЕНИЕ да го ползвате по този начин и не ни интересува,как е във фашистка Франция,Италия и прочие,защото и там ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ с мярка,която е била с цел улесняване на пътуванията,а вие сте я наложили като ограничителна за ПРАВАТА НИ и като способ за ИЗНУДВАНЕ хората да подпишат да ги инжектират с ЕКСПЕРЕМЕНТАЛНИ субстанции,които вече все по-ясно става, НЕ са ваксини,НЕ пазят нито от заболяване,нито от заразяване!!!!Тестовете към този сертификат са валидни до 72 часа след провеждането им,защото са САМО за целите на пътуването,ако не желаете да се ваксинирате!НИКОЙ не иска задължително ваксиниране с цел пътуване,нямате право да го въвеждате и като условие за работа!На практика го направихте като ЛЪЖЕТЕ хората,че за да работят,трябва на всеки три дни да се тестват, а работодатели вече уволняват,защото не им се плаща за толкова много тестове!КОЙ печели от тези тестове,защото е за СЪД и ПРОКУРАТУРА!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак