Ще си отговорим на този въпрос след местните избори

Свързани новини

08.08.2023 10:17

60 дни кабинет Пяна: интимна връзка ли е?

Видян 3190 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В събота или неделя този кабинет навърши 60 дни. Колкото според дефиницията на  участниците в него е поставеният от тях срок на вече установената в закона за нуждите на насилването "интимна връзка". В каквато са тези хора.


Пред нас се разиграва съжителство, отворена интимна връзка по интереси - т.е. за пари: садо-мазо, не "9 седмици и половина" (което са малко повече от 60 - 66, 67 дни).


Основното място, където се развива действието не е кухненската маса на Мики и Ким, а са свързаните стаи на ДПС и ГЕРБ, където отвреме - навреме са приканвани лидерите на ППДБ. И им се казва какво се очаква от тях. Пък те впоследствие го правят.  МС и НС са гумените печати, които правят интимната връзка законна.


По любов ли е тя, въпреки всичко, или е насилие? Ще си отговорим на този въпрос след местните избори. Макар че, под влияние на руската пропаганда, и у нас мнозина живеят по фомулата: "Бий ме - обичам те". Което можем да прогнозираме, че ще гледаме на 29 октомври, тук-там на 5 ноември и във вид на локални сглобки впоследствие.


Ако се питате защо пък наричаме този кабинет и сглобката Пяна, какво друго име бихте дали вие на правителство, оглавявано от професор по пяната? Особено при първоначалния анонс от записите за препиране на имунитети, инхауси и купища пари.


Би било много забавно да гледаме филма, ако и тази интимна връзка като всички останали беше за сметка на участващите в нея. Обаче тя е за наша сметка.               



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

везни