Свързани новини

25.09.2020 13:23

15-годишен катастрофира с крадена кола при гонка с полицията

Видян 1039 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

15-годишен младеж от Шумен е задържан, след като катастрофирал с краден автомобил в светофар при опит да избегне полицейска проверка, съобщават от полицията.


Около 00.55 часа на 25 септември на бул. „Славянски“ близо до пл. „Кристал“ в Шумен полицейски екип, който работил по безопасността на движението в града, подал сигнал със стоп палка на водач на кола с шуменска регистрация.  


Водачът не спрял, а ускорил скоростта  Автомобилът бил последван от екип на „Пътна полиция“. На близкото кръстовище  водачът се блъснал в светофара. Той и пътникът в автомобила напуснали местопроизшествието и се опитали да се укрият. Установени са от полицейски екип. Изяснена е самоличността им - водачът, 15-годишен шуменец, спътничката му -13-годишна от Шумен.


Двамата са прегледани в МБАЛ - Шумен, не са установени травматични увреждания. Момичето е предадено на родителите му, а 15-годишният бил задържан за срок до 24 часа в РУ - Шумен, след като станало ясно, че автомобилът бил противозаконно отнет часове по-рано от ул. „Петър Берон“ в града. Кражбата била заявена от 56-годишната му собственичката. След произшествието освен по автомобила са нанесени щети по светофарната уредба, пътни знаци и метални предпазни огради. Образувано е досъдебно производство.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби