На ключови места в града - на входа на Морската градина, край фонтана на площад „Независимост”, в Летния театър, на откритата зона на пристанището ще има концерти с музикални изпълнители

Свързани новини

11.08.2023 15:08

15 август ще е почивен ден за варненци

Видян 2817 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

15 август за варненци да бъде празничен и неприсъствен ден. Това предложение на кмета приеха общинските съветници по време на днешната сесия. Припомняме, Варна ще отбележи празника си с богата програма.

Денят на Варна ще започне в 8:30 ч. в Катедралния храм „Успение Богородично“ със Света литургия, а в 10:00 ч. на пл. „Св. Св. Кирил и Методий“ ще бъде тържествено издигнат флагът на Варна.

На ключови места в града - на входа на Морската градина, край фонтана на площад „Независимост”, в Летния театър, на откритата зона на пристанището ще има концерти с музикални изпълнители от различни жанрове и с развлекателна програма за децата.

Една от големите атракции тази година ще бъде авиошоу, което ще бъде изпълнено от националния отбор по въздушна акробатика на северната ни съседка - "Ястребите на Румъния". Жителите и гостите на морската столица ще могат да наблюдават безплатно въздушната демонстрация с пет самолета "Extra 300" най-добре от района на Морската гара Варна в празничния 15-и август около 19:00 часа.

От 20:00 ч. на сцената на Летния театър по традиция кметът Иван Портних и председателят на Общинския съвет ще връчат високите звания и отличия „Почетен гражданин на Варна” и „За заслуги към Варна”.

Концертът на свободната зона на пристанището ще бъде от 21:000 часа с участието на  изпълнителите Александър Петров, Виктория Благоева, Deep Zone All Stars, DARA, 100 KILA, и гост-звездата от Австралия – Faydee.

Регата „Кор кароли“ ще може да се наблюдава от залива, а на Морска гара ще бъде организирано и изпращане на Павлин Надворни за участието му в регата „Global Solo Challenge”.

От 23:00 ч. небето над морската столица ще бъде озарено от празнична заря.



Източник: БНР



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.