Свързани новини

26.03.2015 08:16

1000 чужди бойци идват у нас

Видян 1128 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Около 1000 чужди военнослужещи ще пристигнат на 15 април за едно от най-големите международни учения, което ще се проведе на полигон „Ново село“ до Сливен, съобщава „Труд“.


От 28 март до 15 април ще се проведе друго голямо учение на същия полигон. От март традиционно започва период на засилени учения за Българската армия. Той ще продължи до края на ноември. „Българската армия трябва да прави учения и тренировки, защото това е задачата на всяка една професионална армия“, заяви министърът на отбраната Николай Ненчев. Той допълни, че не може да се прави компромис с бойната готовност, тъй като това би означавало компромис с националната сигурност. В рамките на тренировките трите вида въоръжени сили - сухопътни, военновъздушни и военноморски - ще участват в около 70 учения.


Българските въоръжени сили ще бъдат част от над 20 учения в други страни - Гърция, Румъния, Албания, Полша, Германия и Украйна. Транспортни самолети С-27J Spartan, C160 Transall и C-130 Hercules от армиите на България, Германия, Италия и Франция тренират тези дни разтоварване на контейнери на закритото преди години военно летище до пловдивското с. Чешнегирово.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби